AltcoinsEthereum

Grayscale präsentiert: Die Top 20 Kryptowährungen mit Überperformance im letzten Quartal 2024

Grayscale opdaterer Top 20 Krypto-Liste for 2024

Grayscale, en førende Krypto-Asset-Manager, har netop frigivet deres opdaterede Top 20 Kryptowährungen, som forventes at vise stærk overperformance i det kommende kvartal. Denne justering blev foretaget den 20. september efter omfattende analyse af digitale aktiver af Grayscales forskningsteam.

Identifikation af nye trends i kryptosektoren

Grayscales forskningsteam har identificeret en række nye trends i kryptosektoren. Dette inkluderer stigningen i dezentrale AI-platforme, tokenisering af traditionelle aktiver og den vedvarende popularitet af Memecoins.

Tilføjelse af 6 nye kryptokurrencier til Top 20-listen

Den opdaterede Top 20-liste indeholder 6 nye tilføjelser, der udvider diversiteten af repræsenterede aktiver. Disse inkluderer Sui, som har forøget sin transaktionshastighed markant efter et netværksopgradering og nu overstiger endda Solanas hastighed.

Bittensor er en anden ny tilføjelse, der fokuserer på konvergensen mellem krypto og AI for at fremme udviklingen af et globalt, åbent AI-system. Derudover er Optimism, en Ethereum Layer-2-skaleringsløsning, også blevet inkluderet på baggrund af dets ‘Superchain’-framework og vedtagelse af store projekter som Layer-2-løsningen af Coinbase.

Helium er specialiseret i decentraliserede fysiske infrastrukturnetværk (DePIN) og har over en million hotspots og netværksgebyrindehavere, hvilket bidrager til effektiv ressourceallokering for trådløs netværksdækning.

Celo, der har skiftet fokus til et Ethereum Layer-2-netværk med stablecoins og betalingsløsninger, har oplevet stigende accept i udviklingslande, især i Afrika, takket være Opera-browsers MiniPay-app.

UMA-protokollen afslutter listen over nye tilføjelser og understreger betydningen af orakler i blockchain’s forudsigelsesmarkeder.

Advarsel om risici ved kryptoaktiver

Selvom Grayscale fremhæver potentialet for de valgte aktiver, advarer de også om de inhærente risici ved investering i kryptoaktiver. Dette inkluderer den generelle volatilitet i markedet samt unikke risici såsom svagheder i smarte kontrakter og regulatorisk usikkerhed.

Top  Vitalik Buterin präsentiert neues "Rainbow Staking" - Rahmenwerk zur Dezentralisierung von ETH-Staking-Kontrolle

Grayscales opdaterede Top 20-liste afspejler deres fokus på diversitet, innovation og et omhyggeligt analyseret investeringsapproach. Det er dog vigtigt at huske, at kryptoinvesteringer altid bør betragtes som højrisikable og ikke egnet for alle investorer.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button