AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Hackere drænede $110 millioner fra kryptovaluta-udvekslinger – mistanke om ny udnyttelse opstår

Blockchain-sikkerhedsfirmaer opdager mistænkelig aktivitet på HECO-broen og HTX med et indledende tab anslået til $110 millioner uger efter, at $100 millioner blev tømt fra Poloniex.

Ifølge data fra Cyver Alerts har en mistænkelig adresse modtaget 12 millioner dollars fra HTX-kryptobørsen efterfulgt af en massiv 10.145 ETH fra HECO-broen, hvilket viser tegn på en anden udnyttelse.

Selvom detaljerne stadig er skitserede på nuværende tidspunkt, har brugere peget på hacket af Poloniex og bedt Justin Sun om at styrke sikkerheden. Sun har interesse i både HECO-broen og HTX.

Sidste år integrerede han TRON- og BitTorrent-økosystemet med HECO med lignende integrationer på Houbi, der i år skiftede navn til HTX for at markere sin tiårsdag.

Den digitale aktivbørs, Poloniex, der er erhvervet af Sun, led af et hack, der førte til, at over $100 millioner værdi af aktiver blev tømt. Selskabet har åbnet en undersøgelse af hændelsen og siger, at det har afsløret hackerens identitet og tilbyder en forøget white hat-bounty på $10 millioner, inden man starter fulde kriminelle undersøgelser.

Husk at HTX sidste år blev hacket og tømt for 500 ETH svarende til ca. $8 millioner på det tidspunkt. Selskabet udtalte, at alt var under kontrol, og midlerne var sikre. Især bemærkede Sun, selskabets rådgiver, at selskabet var i en god økonomisk position til at dække alle tab.

“Dette er en udviklende historie.”

“Mislykket”

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Bitcoin's Recovery: Will the Cryptocurrency Sustain its Long-Term Support? Plus, a Look at the Biggest Crypto Gainers Today

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button