AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

IOTA afslører lanceringen af Abu Dhabi Foundation: Skifter fokus fra virksomhed til konkurrencedygtig lag-1-protokol

Open-source blockchain platform IOTA har afsløret sin Abu Dhabi-stiftelse som en del af sin strategi for at kickstarte sine ekspansionsplaner i Mellemøsten.

Denne stiftelse, med hovedkvarter i Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater (UAE), er retmæssigt registreret hos Abu Dhabi Global Market (ADGM) finansielle myndighed. For at påbegynde stiftelsens operationer offentliggjorde IOTA, at den ville blive forsynet med $100 millioner i sine egne IOTA-tokens over en fireårig periode og udstedt i planlagte rater.

De $100 millioner vil være fokuseret på at lette stiftelsens aktiviteter og fremskynde væksten af protocol for datastruktur i Mellemøsten.

I sin blogpost beskrev IOTA sine planer om at indgå partnerskaber med institutionelle investorer, regeringer og akademiske institutioner for at styrke tokeniseringen af real-world assets (RWAs). Målet er at bringe disse RWAs ind på blockchain og skubbe tiltrængt kapital ind i UAE’s virtuelle aktiver landskab.

IOTA’s DLT Ecosystem Foundation er den første blockchain-initiativ, der får grønt lys fra regionens internationale finanscenter (IFC). Lanseret i 2015 spiller ADGM en afgørende rolle som et strategisk centrum for at forbinde voksende økonomier i Mellemøsten, Sydasien, Afrika og resten af verden.

IOTA beskriver sig selv som det næste skridt i blockchain teknologiens evolution. I modsætning til den konventionelle afhængighed af blokke til datalagring, adopterer det en innovativ Direct Acyclic Graph (DAG) struktur, der øger transaktionens output og minimerer potentielle omkostninger.

Fokus for IOTA har hovedsageligt været drevet af virksomheder siden dens debut i 2015. Der er imidlertid en mærkbar ændring i gang med introduktionen af dens Abu Dhabi Foundation. For at opnå dette vil første kvartal (Q1) af 2024 se protokollen blive Ethereum Virtual Machine (EVM) kompatibel. Denne kompatibilitet vil lette smidig drift af Ethereum-udviklere og decentrale applikationer (dApps) på IOTA-platformen.
Derudover vil IOTA-protokollen lancere sine første RWA’er inden for samme tidsramme, da den søger at inddrage institutionelle investorer.

Top  Bitcoin stiger over 58.000 dollar - men er der grund til optimismen?

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button