AltcoinsDeFiEthereum

IOTA EVM: En ny æra for tokenisering og DeFi er på vej

Den nye IOTA EVM nærmer sig lanceringen, og forventningerne stiger i takt med det. Med en kapacitet på over 660 millioner dollars vil den nye EVM åbne op for en verden af muligheder inden for tokenisering, DeFi, decentraliseret identitet og meget mere.

I marts blev IOTA EVM lanceret på Shimmer-testnetværket, og projektdirektør Susanne Krone beskrev lanceringen som et omhyggeligt planlagt rul-ud, hvor samarbejdet med builder-fællesskabet vil være afgørende for at etablere den nødvendige infrastruktur.

EVMs er ikke en ny opfindelse, da de i bund og grund er en Turing-komplet platform, der giver udviklere mulighed for at udføre transaktioner på Ethereum-netværket. For IOTA og andre netværk betyder EVM-kompatibilitet en forbindelse til det store Ethereum-økosystem, hvilket åbner døren for nye muligheder som direkte integration med Ethereum-DeFi-netværket.

En stor betydning ligger i at bygge på de innovative funktioner, som IOTA tilbyder, og gøre dem tilgængelige andre steder. Den fælles-IOTA data, gebyrfrie transaktioner og lave ressourcekrav vil være tilgængelige på Ethereum, hvilket åbner for nye forretningsmodeller og tilfører økosystemet en ny likviditet på 660 millioner dollars.

Den kommende IOTA EVM vil sætte skub i tokeniseringen. Med et forventet potentiale på 16 billioner dollars i de kommende seks år, har IOTA de nødvendige egenskaber til at blive det ideelle netværk for tokenisering. IOTA 2.0 opgraderingen og fokus på compliance vil være afgørende faktorer for succesen med tokeniseringen.

Samlet set tegner IOTA EVM sig som en spændende udvikling, der vil bringe en række innovative muligheder og åbne dørene til en ny æra inden for tokenisering, DeFi og blockchain-teknologi.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button