AltcoinsEthereumRipple

Krypto-Community diskuterer mulig Spot-XRP-ETF efter SEC-godkendelse af Ethereum

I den seneste tid har kryptocurrency-samfundet været optaget af spekulationer om muligheden for en Spot-XRP-ETF, især efter at den amerikanske børsmyndighed SEC godkendte en lignende ETF for Ethereum. Dette har ført til livlige diskussioner om, hvorvidt lignende finansielle instrumenter for andre digitale aktiver som XRP er mulige. En Twitter-undersøgelse viste, at 66 % af deltagerne tror på en mulig godkendelse af en XRP-ETF inden 2025, mens 34 % forblev skeptiske.

Diskussion om XRP-ETF

Fortalere for en XRP-ETF hævder, at dette kunne tiltrække store institutionelle investeringer og tilbyde en reguleret indgang. Kritikere fokuserer derimod på XRP’s potentiale for grænseoverskridende betalinger og argumenterer for at etablere det som en global reservevaluta.

XRP’s Kursudvikling

Ripple (XRP) står aktuelt over for en afgørende fase med svaj mellem støtteniveauet på omkring 0,43 USD og betydelige modstande på 50-dages EMA-niveauet på cirka 0,534 USD. En mulig opadgående bevægelse mod det gyldne snit omkring 0,63 USD kan realiseres ved at bryde denne modstand, mens vedvarende nedadgående bevægelse kan føre kursen tilbage til det seneste lavpunkt.

Forventninger til XRP-ETF inden 2025

De Ripple-investorer venter spændt på en endelig afgørelse i en retssag mod virksomheden, der forventes at falde i maj næste år. En undersøgelse viser optimisme blandt markedets aktører omkring godkendelse af en potentiel ETF inden 2025.

Mulighed for XRP-ETF i fremtiden

Der er store forhåbninger om en XRP-ETF, især med en mulig afgørelse i 2024, der kan have indflydelse på dens godkendelse inden 2025. I en tid, hvor Solana og XRP betragtes som lovende kandidater, er der udsigt til spændende udviklinger inden for krypto-ETF’er i USA.

Top  Bitcoin-Miner verursacher muligvis det seneste prisfald - Hvad betyder det for investorer?

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button