CardanoDeFiEthereumMetaversePolkadot

Kusama lancerer BEEFY-Protokoll for at lette blockchain-verifikation på Ethereum og andre EVM-netværk

Kusama (KSM), det kanariske netværk af Polkadot (DOT), har annonceret lanceringen af BEEFY, deres nyeste konsensusprotokol, som sigter mod at lette verifikationen af deres blockchain på Ethereum (ETH) og andre EVM-kompatible netværk. Dette skridt er en del af Polkadots overordnede mål om at bringe Kusama tættere på det bredere blockchain-økosystem ved at fremme forbedret connectivitet og interaktion.

Betydningen af BEEFY

Det centrale i BEEFY-opgraderingen er to innovative broer: Snowbridge og Hyperbridge. Snowbridge fungerer som en offentlig bro, der direkte forbinder Kusama med Ethereum for at styrke udvekslingen af information og transaktioner. Hyperbridge faciliterer sikker interoperabilitet med layer-2-netværk og nye chains på Ethereum, hvilket forbedrer effektiviteten og forbindelsesmulighederne i blockchain-miljøet. Med Kusama som testmiljø for eksperimentelle blockchain-protokoller er platformen ideel til sådanne lanceringer.

Seun Lanlege, stifter af blockchain-forskning og udviklingslaboratoriet Polytope Labs, har understreget potentialet i BEEFY for at imødekomme det stigende behov for interoperable løsninger i Web3-sektoren.

Hvad betyder det for Polkadot

Kusamas accept af BEEFY-protokollen er blot et skridt i den voksende relation mellem Polkadot-økosystemet og andre blockchain-netværk. Integrationen i Kusama åbner nye muligheder for krypto-brugere og viser Polkadots engagement i et sammenkoblet blockchain-økosystem. Allerede er pålidelige broer som Interlay etableret, der forbinder Polkadot med kendte netværk som Ethereum, Avalanche (AVN), Cardano (ADA) og Binance Smart Chain, hvilket letter overførslen af digitale aktiver og smart contract-instruktioner.

I et sådant miljø understreger BEEFY-protokollen en bredere bevægelse mod mere interoperabilitet og samarbejde i kryptorummet. Kusamas BEEFY-upgrade viser vejen for en sømløs blockchain-verifikation på Ethereum og andre EVM-netværk, hvilket afspejler den fortsatte udvikling mod en mere forbundet og samarbejdende blockchain-verden.

Top  BankSocial Wallet 2.0 med indbyggede Staking-funktioner lanceret på BankSocial-Børsen - en multikæde- og Hedera-kompatibel 'self-custody' løsning

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button