AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Lena Network’s Candy Token Omvendt Rug-Pulled: Skal Investorer Frygte?

Lena Network’s Candy Token Mistede næsten al dens Værdi Grundet Rug-Pull

Lena Network’s nyligt lancerede Candy-token mistede stort set al sin værdi onsdag kort efter, at likviditetsprotokollen tilsyneladende rug-pullede projektet.

Prisdata fra Dexscreener viser, at token handlede til en daglig høj på $3,08 kl. 12:48 am UTC, før den faldt til kun $0,38 kl. 5:45 am UTC.

Endnu en Crypto Rug Pull?

Tokenen crashede, da on-chain data viste, at Lena Network’s deployer-adresse havde sendt 753,11 ETH til en adresse forbundet med OKX-børsen. Indskud på børser fortolkes typisk som investorens hensigt om at sælge.

De 753 ETH matchede næsten de 850 ETH (værd $3,2 millioner), der blev rejst af Lena Network i dens “Candy Initial Farm Offering” (IFO), som blev annonceret sidste måned og sluttede den 3. marts.

Få timer før tokenen blev lanceret tidligere i dag, offentliggjorde Lena en erklæring om at frigive ejerskabet af Candy-tokenkontrakten i navnet på “tillid og decentralisering.”

Lena’s Respons

Timer senere afholdt Lena et follow-up X Spaces for at tackle bekymringer fra fællesskabsmedlemmer, der troede, de var blevet “rug pulled” af grundlæggerne. Holdet erkendte på det tidspunkt, at det var “meget skuffende” at se, hvordan de havde håndteret den kapital, der var rejst fra deres brugere, og at de manglede “erfaring med at lancere produkter.”

“Vi forstår vigtigheden af gennemsigtighed og tillid, især midt i anklager om, at vores projekt er en svindel eller står over for en potentiel rug pull,” tilføjede holdet.

Ifølge data fra Immunefi er over $200 millioner i kryptovaluta allerede gået tabt til hack og svindel i 2024. Det er en stigning på 15,4% sammenlignet med 2023, primært på grund af private nøgle- og tegnebogs-kompromitter.

Top  Sydkoreansk finansmand mødes med SEC-chef for at drøfte regulering af kryptovaluta

“Vi forventer, at 2024 sandsynligvis vil være vidne til de største tab nogensinde i Web3 med hensyn til volumen af midler,” sagde Jonah Michaels, Comms Lead hos Immunefi, til Cryptonews.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button