AltcoinsEthereumLitecoin

Litecoins netværksaktivitet vokser hurtigere end markedsøkonomien – signalerer bullish tendens.

Litecoins [LTC] On-Chain aktivitet stiger ved udgangen af året

Efter data fra On-Chain-analysefirmaet IntoTheBlock har antallet af aktive adresser overgået Ethereum [ETH] siden begyndelsen af december, hvilket signalerer en betydelig efterspørgsel efter det “digitale sølv”.

Netzwerkaktivität vokser hurtigere end markeds Kapitaliseringen

Sammen med stigningen i aktive brugere har der også været en betydelig stigning i LTC-transferomfanget. Ifølge Santiment-data, der er gennemgået af AMBCrypto, var det daglige transaktionsvolumen i december i gennemsnit 19 millioner dollar, mod 16 til 17 millioner dollar i de to foregående måneder. Samtidig faldt NVT-forholdet, hvilket antyder, at netværksaktiviteten oversteg væksten i markedsværdien, hvilket tidligere er blevet tolket som et bullish signal.

Litecoin er stadig billigt at bruge

På trods af stigningen i datatrafik var Litecoin’s netværksgebyrer stadig markant lave. Ifølge Glassnode rapporterede AMBCrypto den 19. december 1,19 millioner transaktioner på Litecoin, mere end Ethereum med 1,13 millioner. Men når det kom til omkostninger, udgjorde Litecoin i gennemsnit kun 0,0019 dollar pr. transaktion, markant mindre end den ekstremt høje pris på 12,19 dollar for Ethereum.

Bemærk, at de høje gasgebyrer for Ethereum har været en etableret hindring for dets skalerbarhed i de seneste år, hvilket har ført til en eksplosiv udbredelse af skaleringsløsninger.

LTC forbliver fastlåst

De imponerende On-Chain indikatorer for Litecoin kunne ikke udøve noget opadgående pres på dets native token LTC. Den 18. største kryptovaluta efter markedsværdi forblev uændret i de seneste 24 handelstimer, som AMBCrypto konstaterede ud fra CoinMarketCap-data. I skarp kontrast til stigningerne hos andre altcoins den sidste måned, forblev det “digitale sølv” fastlåst med ubetydelige stigninger på 0,4%.

Top  DOGS Memecoin forventes at stige med 25 % mod modstandszonen - Analyse viser optimistisk tendens på kryptomarkedet.

Det så ud til, at selv de store aktører vendte ryggen til mønten. Data fra Santiment viste, at der i løbet af de sidste 10 dage var observeret et bemærkelsesværdigt fald i transaktioner med en værdi på mindst 100.000.

Faldet i transaktioner kan henføres til en pessimistisk fremstilling af aktivet. Indikatoren “Weighted Sentiment” tendensede mod den negative ende efter den første uge i december.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button