DeFiEthereumMetaverse

McDonald’s Singapur lanciert eigene Metaverse-Welt: “Mein glücklicher Ort” mit NFTs und exklusiven Vorteilen ab 2023.

McDonald’s Singapur har lanceret sin egen Metaverse-verden kaldet “Mein glücklicher Ort”, som tilbydes gennem den officielle app i samarbejde med Bandwagon Labs – og for alle, der ejer officielle Grimace-apps. NFT’er vil være tilgængelige fra 2023 og vil tilbyde særlige fordele i den digitale verden.

Exploring My Happy Place

I den 3D-online verden kan brugerne spille spil som Build-A-Burger, forestille sig fremtidige McDonald’s restaurantdesigns og deltage i daglige konkurrencer, hvor der er ægte madtilbud og præmier at vinde via Wheel of Deals-funktionen. My Happy Place kører på Bandwagons egen BW.LAND-teknologi og ikke på en anden Metaverse-platform eller spil.

Eksklusive digitale oplevelser

“Vi er glade for at lancere McDonald’s Singapores første digitale oplevelse. Vores kunder kan klæde deres avatarer i McDonald’s-outfits, designe deres drømmerestaurant og vinde daglige fysiske og digitale belønninger, hvilket hæver deres McDonald’s-oplevelse til et nyt niveau,” sagde Drina Chee, Senior Director, Marketing & Digital Customer Experience hos den populære fastfood-kæde, i en pressemeddelelse.

McDonald’s Singapur og Bandwagon Labs samarbejdede sidste år om en serie på 2.000 NFT’er baseret på den lilla markedsføringsfigur Grimace. Disse NFT’er kunne indløses gratis via den lokale McDonald’s-app og inkluderede et tilfældigt udvalgt design for Grimace. De “Soulbound” tokens kunne ikke handles efter prægningen via Ethereum-skaleringsnetværket Polygon.

Fremtiden for McDonald’s Metaverse-oplevelser

Fra og med 2023 lancerede McDonald’s Hong Kong “McNuggets Land”, en tidsbegrænset oplevelse i Ethereum-Metaverse-spillet The Sandbox med NFT- og token-belønninger til spillere. McDonald’s fortsætter med at udforske og udvide sine digitale Metaverse-oplevelser for at engagere og belønne sine fans og kunder verden over.

Top  Solskin er den bedste desinfektion: SEC-formand angriber krypto-selskaber

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button