DeFiEthereumMetaverse

McDonald’s Singapur lanciert eigene Metaverse-Welt: “Mein glücklicher Ort” mit NFTs und exklusiven Vorteilen ab 2023.

McDonald’s Singapur har lanceret sin egen Metaverse-verden kaldet “Mein glücklicher Ort”, som tilbydes gennem den officielle app i samarbejde med Bandwagon Labs – og for alle, der ejer officielle Grimace-apps. NFT’er vil være tilgængelige fra 2023 og vil tilbyde særlige fordele i den digitale verden.

Exploring My Happy Place

I den 3D-online verden kan brugerne spille spil som Build-A-Burger, forestille sig fremtidige McDonald’s restaurantdesigns og deltage i daglige konkurrencer, hvor der er ægte madtilbud og præmier at vinde via Wheel of Deals-funktionen. My Happy Place kører på Bandwagons egen BW.LAND-teknologi og ikke på en anden Metaverse-platform eller spil.

Eksklusive digitale oplevelser

“Vi er glade for at lancere McDonald’s Singapores første digitale oplevelse. Vores kunder kan klæde deres avatarer i McDonald’s-outfits, designe deres drømmerestaurant og vinde daglige fysiske og digitale belønninger, hvilket hæver deres McDonald’s-oplevelse til et nyt niveau,” sagde Drina Chee, Senior Director, Marketing & Digital Customer Experience hos den populære fastfood-kæde, i en pressemeddelelse.

McDonald’s Singapur og Bandwagon Labs samarbejdede sidste år om en serie på 2.000 NFT’er baseret på den lilla markedsføringsfigur Grimace. Disse NFT’er kunne indløses gratis via den lokale McDonald’s-app og inkluderede et tilfældigt udvalgt design for Grimace. De “Soulbound” tokens kunne ikke handles efter prægningen via Ethereum-skaleringsnetværket Polygon.

Fremtiden for McDonald’s Metaverse-oplevelser

Fra og med 2023 lancerede McDonald’s Hong Kong “McNuggets Land”, en tidsbegrænset oplevelse i Ethereum-Metaverse-spillet The Sandbox med NFT- og token-belønninger til spillere. McDonald’s fortsætter med at udforske og udvide sine digitale Metaverse-oplevelser for at engagere og belønne sine fans og kunder verden over.

Top  Ethereum viser tegn på bedring og kan i maj muligvis overgå Bitcoin procentuelt, da det har genvundet kritiske støtteniveauer. Analyster understreger vigtigheden af enkelhed i handelsstrategier, mens ETH kan drage fordel af sin volatilitet og høje handelsvolumener.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button