AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Meme Coin Controversy: Solana Community at Odds with Dog Owners Over NFT Auction

En konflikt er opstået inden for den farverige verden af meme coins, hvor Solana-fællesskabet står over for ejerne af den virkelige Shiba Inu, der inspirerede den eksplosive Dogwifhat (WIF) meme coin.

Kontroversen handler om en auktion af en Ethereum NFT med det ikoniske billede af Achi, hunden der blev ansigtet på den populære Dogwifhat meme.

Historien begyndte, da en sydkoreansk Instagram-bruger, der hævdede at være ejer af Achi, annoncerede deres hensigt om at auktionere en NFT af det originale billede, der udløste den virale meme.

Brugeren, der konsekvent havde lagt billeder op af Achi iført forskellige vovede outfits i løbet af de sidste fem år, afslørede deres planer om at fejre hundens berømmelse.

NFT-auktionen, der afholdes på Ethereum NFT-platformen Foundation, forventes at afslutte på mandag, hvor det nuværende bud ligger på imponerende 50 ETH, svarende til over 182.000 dollars.

Fællesskabet Kritiserer Beslutningen om at Samarbejde med Feisty DAO

Imidlertid udløste valget om at samarbejde med Feisty DAO, et online fællesskab med erfaring i at erhverve og tokenisere Shiba Inu-relaterede NFT’er på Ethereum blockchain, en bølge af utilfredshed blandt medlemmer af WIF-fællesskabet og andre Solana-brugere.

Mange udtrykte deres skuffelse over, at Achis forældre ikke samarbejdede med WIF-teamet på Solana omkring NFT-udgivelsen.

Reaktionerne eskalerede til et punkt, hvor Achis ejere følte sig tvunget til offentligt at adressere kritikken.

“Vær sød ikke at fornærme [Achi] og os,” skrev ejerne i en fastgjort kommentar på Instagram-posten. “I har ingen grund til at bebrejde os. Vær venlig at heppe på os.”

Top  Ripple (XRP) stiger med 10% - De buller tager over

Interessant nok havde Achis ejer tidligere forsøgt at samarbejde med Solana-brugere, men oplevelsen blev sur.

Efter succesen med WIF opstod en anden meme coin kaldet ACHI med støtte og godkendelse fra Achis forældre.

Imidlertid påstås det, at skaberne af ACHI angiveligt forlod projektet kort efter lanceringen, hvilket efterlod en bitter smag i munden på Achis forældre.

Derfor besluttede de at samarbejde med Feisty DAO, en velkendt enhed inden for NFT-rummet, for at sikre en mere glidende og sikker auktionsproces.

Solana-fællesskabet Gjorde Lille Anstrengelse for at Kontakte WIF-ejere

Selvom nogle medlemmer af WIF-fællesskabet udtrykte frustration over manglende koordination mellem Achis forældre og meme coin-fællesskabet, ser det ud til, at der blev gjort lidt effort fra fællesskabets side for at etablere kontakt med familien bag hunden, der drev deres token til en markedsvaluation på milliarder af dollars.

Trods WIF’s astronomiske succes hævdede Achis forældre, at de aldrig havde hørt fra nogen i WIF-fællesskabet, indtil for nylig, da de forsøgte at tage kontakt.

Mihir, et medlem af WIF-fællesskabet der var involveret i fundraising kampagnen for at vise Achis ansigt på den LED-skærm-dækkede Sphere arena i Las Vegas, indrømmede, at han ikke var klar over Achis ejere, indtil sidste uge.

Dog erkendte han, at de fortjente anerkendelse og en del af de gevinster, der blev genereret af WIF, der i øjeblikket har en markedsværdi på over 3 milliarder dollars.

Path, det Feisty DAO-medlem der overvåger NFT-auktionen, udtrykte åbenhed over for ideen om at få NFT’en remintet på Solana, hvis der var interesse fra Solana-fællesskabet.

Han tog endda kontakt til Ansem, et fremtrædende medlem af WIF-fællesskabet, for at måle deres interesse i at købe Achis NFT, men modtog ingen positiv respons.

Top  Kann Ethereum sich erholen? Analyse von Kursbewegungen, Walenaktivitäten und technologischen Fortschritten.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button