AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Mickey Mouse-Inspirerede Meme Coin Skaber Furore på Ethereum Blockchain

Crypto-entusiaster har skabt et meme-token inspireret af Mickey Mouse, efter at den første tegnefilm med den ikoniske mus trådte ind i den offentlige sfære.

Det nyprægede token, kendt som MICKEY, opstod hurtigt efter Mickey Mouses offentlige status.

Skaberne af “Mickey Token” beskriver det som en repræsentation af den tidløse kulturelle ikon og et spejlbillede af den digitale kultur. “Lanceringen af Mickey-token markerer ikke kun hans frigivelse til den offentlige sfære, men også begyndelsen på et nyt eventyr ind i det ukendte,” står der på websiden.

MICKEY-mønten er specifikt inspireret af den originale Mickey Mouse-karakter fra 1928-tegnefilmen “Steamboat Willie.”

MICKEY-tokenet fungerer på Ethereum blockchain. Det er stadig i sine tidlige stadier, med en markedsværdi, der for øjeblikket står på beskedne $6.500.

Meme-tokens, såsom MICKEY, er digitale aktiver baseret på internet-jokes, memes eller kulturelt betydningsfulde figurer. De er kendt for deres høje volatilitet, hvor priserne svinger hurtigt.

Ifølge amerikanske ophavsretslove er karakterrettigheder beskyttet i 95 år. “Steamboat Willie”, udgivet i 1928 og instrueret af Walt Disney og Ub Iwerks, markerede den første optræden af Mickey Mouse.

Selvom den 1928 version nu er offentligt tilgængelig, har Disney understreget, at de vil fortsætte med at beskytte deres rettigheder over mere moderne iterationer af Mickey Mouse og andre værker, der stadig er omfattet af ophavsret.

Steamboat Willies offentlige status åbner muligheder for kunstnere og kreative at benytte den tidlige version af Mickey Mouse i deres egne værker uden at skulle søge tilladelse. Det skal dog bemærkes, at mens den originale tegnefilm nu er frit tilgængelig, er efterfølgende iterationer og tilpasninger af karakteren stadig underlagt ophavsretlig beskyttelse.

Top  PEPE stiger med 200% på en uge: Meme-Coins overtager rampelyset

Meme Coin Market on Solana Finds New Soul

Som rapporteret har Solana-netværket oplevet en hidtil uset tilstrømning af nye tokens denne måned, der overstiger alle tidligere rekorder med betydelig margen.

Inden for de sidste to uger alene er der oprettet et forbløffende antal på 72.202 nye tokens på Solana ved hjælp af SPL-tokenstandarden.

Dette tal er mere end 71 gange antallet af tokens, der blev oprettet i en tilsvarende periode i oktober.

De daglige statistikker for oprettelse af nye tokens på Solana er nu konsekvent fire gange højere end nogensinde tidligere siden netværkets lancering i 2020.

Mens Solana-økosystemet har oplevet en bemærkelsesværdig genopblussen i de seneste to måneder, der har øget værdien af SOL, Solana NFT’er, Solana meme-tokens og endda efterspørgslen efter Solana-smartphone, kan den pludselige stigning i oprettelse af tokens ikke udelukkende tilskrives organisk vækst i netværksaktiviteten.

Sidste uge annoncerede Avalanche Foundation, den nonprofitorganisation, der styrer udviklingen af Avalanche-netværket, at de sigter mod at tildele deres 100 millioner dollars ikke-fungible token (NFT) inkubatorfond til køb af mememønter.

Dette skridt er en del af fondens “Culture Catalyst” initiativ, der oprindeligt blev lanceret i marts 2022 for at støtte lovende NFT-projekter på netværket.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button