AltcoinsEthereum

National Australia Bank stopper Stablecoin-projekt – NAB-team går nu ind i Ubiquity

Die National Australia Bank har kastet håndklædet i ringen med deres Stablecoin-initiativ, og udviklingsteamet bag projektet er nu involveret i Ubiquity Stablecoin. Beslutningen fra den australske bank om at stoppe Stablecoin-projektet viser, at startups er bedre positioneret til at innovere eller tilpasse sig end etablerede banker.

NAB-Team tilslutter sig Ubiquity

National Australia Bank (NAB) har for nylig stoppet udviklingen af en Stablecoin baseret på Ethereum, lidt over et år efter de annoncerede deres hensigt til at lancere den. Ifølge en rapport er udviklingsteamet bag AUDN Stablecoin-initiativet nu tilknyttet et projekt kaldet Ubiquity.

Det nye Stablecoin-projekt, bakket op af den australske dollar, støttes af Animoca Brands, Concave og Merit Circle. En anden australsk bank, ANZ Bank, der også deltager i denne initiative, udvikler deres egen Stablecoin kendt som A$DC.

Før beslutningen om at stoppe Stablecoin-projektet håbede NAB, at Stablecoin’en ville muliggøre øjeblikkelige blockchain-transaktioner i lokal valuta. Banken forventede, at den ville blive anvendt til grænseoverskridende betalinger, handel med Carbon-Credits og tilbagekøbsaftaler.

Startups bedre positioneret til at innovere

Efter at AUDN-projektet blev sat på pause, har udviklingsteamet besluttet at fortsætte deres arbejde under Cloudtech. Ved at opgive Stablecoin’en fremhævede NAB en voksende tendens i FinTech-sektoren, hvor startups synes bedre rustet til at innovere eller tilpasse sig end etablerede banker.

Denne påstand understøttes af det faktum, at de tidligere NAB-executives Robert Waugh og Drew Bradford nu leder Ubiquity’s Stablecoin-projekt. I begrundelsen for skiftet til Ubiquity argumenterede Waugh angiveligt for, at arbejdet i en startup-omgivelse gør det muligt at nå deres mål hurtigere og billigere.

Top  Massiver Anstieg: Ethereum-Kurs übersteigt Bitcoin - Was sind die Gründe?

Den tidligere NAB-executive udtrykte også optimisme omkring Aussichts af Stablecoins i Australien og henviste til deres potentiale for brug af institutionelle investorer og tokenisering af reelle aktiver.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button