AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Neon EVM annoncerer support til alternative betalingsmetoder for gasgebyrer

Neon EVM Introducerer Flere Betalingsmuligheder for Transaktionsgebyrer

Neon EVM har annonceret, at deres testnet nu understøtter flere tokens som alternativ betaling for transaktionsgebyrer. Dette betyder, at brugerne nu kan bruge SOL og stablecoins som USDC og USDT til at dække transaktionsgebyrer i stedet for platformens native token, NEON.

Desuden kan udviklere bringe tokens fra Ethereum til Solana til integration i Neon EVM’s økosystems decentraliserede applikationer (dApps) uden at kræve brug af NEON-tokens. Denne opdatering giver brugerne forskellige betalingsmuligheder og forenkler den samlede oplevelse i Neon EVM-økosystemet.

Den nye betalingsmulighed forventes at blive lanceret på Devnet i de kommende uger og på Mainnet i første kvartal af 2024. Neon decentraliserede autonome organisation (DAO) vil derefter afgøre, hvorvidt Neon EVM vil integrere yderligere support til flere tokens som betaling for transaktionsgebyrer.

Marin Guryeva, direktør for Neon Foundation, udtalte, at virksomheden er spændt på at introducere denne betydelige forbedring af Neon EVM-platformen. Hun tilføjede, at denne nye udvikling vil styrke platformens forpligtelse til at give dApps enestående fleksibilitet og brugerne lavere transaktionsomkostninger og bekvemmelighed.

Neon EVM’s Unikke Forhold Til Solana Blockchain

Påbage den 17. juli 2023 lancerede Neon Labs en teknologi, som gør det muligt for dApps, der oprindeligt er bygget på Ethereum, at operere på Solana blockchainen sømløst. Guryeva bemærkede, at Ethereum er et voksende blockchain-økosystem med meget at tilbyde til dApp-udviklere og brugere med hensyn til infrastruktur.

På den anden side er Solana mere attraktiv på grund af dens tekniske evner og opfattede position som det næste fremadstormende marked. Neon EVM vil muliggøre, at dApp-udviklere udnytter Solana-markedet og nyder en integreret oplevelse uden nogen forskel i interface eller værktøjer.

Top  Ripple zieht offiziell seine Pläne zur Übernahme von Fortress Trust zurück

Før Neon EVM’s debut på Solana havde Ethereum en begrænsende faktor centreret omkring, hvordan transaktioner blev behandlet. Smarte kontrakter skulle udføres sekventielt, hvilket gjorde, at én kontrakt kunne ændre blockchainens tilstand lineært.

I modsætning hertil excellerede Solana i parallel eksekvering af overgange gennem en topmoderne funktionalitet kaldet ‘Sealevel,’ der bruger så mange kerner som muligt for valideringen og undgår uønskede forsinkelser.

Nu, hvor Neon EVM opererer på Solana, muliggør det, at enhver, der bruger EVM, kan overføre Ethereum-transaktioner til Solana. Denne tilgang tillader populære applikationer som Curve, MakerDAO og Uniswap at blive bygget naturligt på Solana med mindre friktion og ressourcer.

Derudover fungerer det tværkædede EVM-løsning som en bro, der giver disse dApps mulighed for at drage fordel af Solanas fordele, såsom hurtigere transaktionsbehandling (høj gennemløb), hurtigere bekræftelse af blokke (hurtig bloktid) og besparelser i gasgebyrer.

Efter at have introduceret støtte til SOL, USDC og USDT som betalingsmetoder for transaktionsgebyrer, eliminerer Neon EVM ‘tom tank’ -problemet, hvor udviklere og handlende ikke kan behandle udgående transaktioner fra deres kryptotegnebog uden først at købe NEON fra en anden tegnebog for at dække transaktionsgebyrer.

I fremtiden vil Neon EVM fortsætte med at innovere og bevæge sig mod mere troværdige løsninger i de kommende måneder.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button