AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Ny meme-coin Frogwifhat spås at stige 25x inden udgangen af 2024 – Skal du hoppe med på bølgen?

En ny meme-coin kaldet Frogwifhat ($FWIF) skaber en vis opsigt i web3-kredse, da handlende forudsiger, at denne mønt kan 25x ved udgangen af ​​2024.

Som meme-coins inden for crypto stiger i værdi, steg Frogwifhat imponerende med 125% om fredagen ifølge DEXTools. På nuværende tidspunkt handles den lige under $0,003, og $FWIF’s markedsværdi er lige knap under $3 millioner. Trods at have næsten 6x fra sin Uniswap-lancering til $0,0005 mandag viser en markedsværdi på kun $3 millioner, at det stadig er meget tidligt at investere i denne mønt. Frogwifhat har alle tegn på at blive en meme-coin med en markedsværdi på over $100 millioner. Den har en dyb likviditet på omkring $600.000, som er låst i endnu en måned.

Mulig succes som andre meme-coins

Ingen tvivl om, at Frogwifhat blev retfærdigt lanceret, hvilket betyder, at alle 1 milliard tokens straks var tilgængelige på det åbne marked. Ingen tildeling af tokens til udviklingsteamet eller “markedsføringsformål” reducerer risikoen for en tokensalg. Ifølge frogwifhattoken.com er FWIF tilsyneladende designet til at genskabe succesen med Dogwifcoin, Bonk og Smog. Der er endda rygter om, at mønterne muligvis deler stiftere med andre tidligere succesrige meme-coins. Det er derfor ikke overraskende, at handlende forudsiger, at denne mønt kan 25x til over $100 millioner ved udgangen af ​​2024.

Handlende forudsiger at denne mønt kan 25x i 2024

Adskillige fremtrædende kryptoanalytikere og påvirkere har anerkendt Frogwifhats potentiale. ClayBro fortalte sine 120.000 abonnenter, at Frogwifhat er en “købsmulighed efter et fald”, da den sigter mod en markedsværdi på $100 millioner. Hvis Frogwifhat skulle ramme $100 millioner, ville det markere mere end 35x op fra sin nuværende pris. Andre populære krypto-YouTubers som Clinix Crypto, Austin Hilton og Jacob Crypto Bury er også alle positive overfor denne token.

Top  Fintech hearing reveals calls for increased regulation and accountability in the banking sector

Sådan købes FWIF?

Brugere, der er interesserede i at satse på Frogwifhat, kan tjekke den på Uniswap. For at købe skal de blot forbinde deres web3-tegnebog (via Ethereum) og have lidt ETH. ETH kan købes på ethvert større cryptocurrency-børs, og oprettelse af en web3-tegnebog (som MetaMask) er gratis.

Ansvarsfraskrivelse: Krypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan tabe hele din kapital.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button