AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Nye investorer skifter fra Pepe Coin til Frogwifhat – kan den nye krypto-token give 100x gevinster?

Cryptocurrency Investering: Pepe Holders Skifter Til Frogwifhat Token


Pepe Coin (PEPE) oplevede en 40% prisstigning tirsdag, hvilket fik profitjægere til at skifte midler til en ny krypto-token for potentiale til 100x gevinster. PEPE’s pludselige rally til de højeste niveauer siden sidste maj fulgte efter en brydning over en nøgleresistens på $0.00000188. Med en markedspris på cirka $1,1 milliarder dollar ventes PEPE snart at komme tilbage til rekordhøje niveauer i området $0.0000045, hvilket er 70% højere end de nuværende niveauer.


Pepe-investorer, der leder efter 100x gevinster, søger nu mod mindre kendte krypto-tokens med lave markedspriser. En sådan token, som nogle analytikere mener kan have potentiale for 100x gevinster, er en ny lanceret meme-token kaldet Frogwifhat ($FWIF).

Hvorfor Pepe Holders Skifter Til Ny Crypto Frogwifhat ($FWIF)

En netop lanceret meme-token ved navn Frogwifhat (FWIF) har potentiale til at blive det næste meme-token med 100x gevinster. Tokenen blev lanceret på Uniswap mandag og nåede en markedspris på op til $4 millioner inden for få timer. Investorer har nu mulighed for at købe dippen, da tokenen er faldet til en pris på cirka $0.0018 og en markedspris på omkring $800.000.

En undersøgelse af frogwifhattoken.com viser, at mønten er designet til at afspejle succesen med Dogwifcoin, Bonk og Smog, og der er endda rygter om, at møntens grundlæggere muligvis er de samme bag de nævnte meme-token-successer. Potentielle købere bør foretage deres egen research, men der er meget at kunne lide ved mønten.

Top  Ethereum Dencun-opgradering lanceret på testnettet og klar til hovednetværket

Hvordan Man Køber FWIF?

Brugere, der er interesserede i at satse på Frogwifhat, kan tjekke det på Uniswap. For at købe skal de blot forbinde deres web3-tegnebog (via Ethereum) og have lidt ETH. ETH kan købes på enhver større kryptobørs, og oprettelse af en web3-tegnebog (som MetaMask) er gratis.

Ansvarsfraskrivelse: Krypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel gives til informationelle formål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button