AltcoinsEthereum

Optimism deaktiviert Betrugsnachweise und erwägt vorsichtigen Hard Fork: Was bedeutet das für Krypto-Investoren?

Optimism deaktiverer erlaubnisfreie Betrugsnachweise

Optimism (OP) har truffet foranstaltninger for at deaktivere de erlaubnisfreien Betrugsnachweise, og dette har skabt en vis uro blandt brugerne. En protokollingeniør har foreslået en forsigtig Hard Fork som en forebyggende foranstaltning for at tackle dette problem.

Baggrundsinformation

Optimism er en Second Layer-skaleringsløsning, der er designet til at forbedre ydeevnen og effektiviteten på Ethereum-netværket. Ved at implementere Optimistic Rollups-teknologien har Optimism gjort det muligt at reducere transaktionsomkostninger og øge netværkets kapacitet.

Problemet med de erlaubnisfreien Betrugsnachweise

Erlaubnisfreie Betrugsnachweise har været en integreret del af Optimisms funktionalitet, da de giver brugerne mulighed for at trække sig tilbage fra en transaktion uden tilladelse. Dette har imidlertid åbnet døren for potentielle svindelnumre og uregelmæssigheder, hvilket har ført til bekymring blandt netværksbrugerne.

Protokollingeniørens forslag

For at imødegå dette problem har en protokollingeniør foreslået en velforberedt Hard Fork, der vil deaktivere de erlaubnisfreien Betrugsnachweise. Dette vil kræve en opgradering af netværket, hvilket potentielt kan forhindre eventuelle sikkerhedstrusler og skabe en mere pålidelig og sikker platform for brugerne.

Konklusion

Optimism har reageret på bekymringerne om de erlaubnisfreien Betrugsnachweise ved at deaktivere dem og overveje en Hard Fork. Dette skridt viser deres forpligtelse til at sikre sikkerheden og pålideligheden af deres netværk, samtidig med at de opretholder ydeevnen og effektiviteten. Det er vigtigt for brugerne at følge med i udviklingen og være opmærksomme på eventuelle opdateringer for at sikre en problemfri brugeroplevelse på Optimism-netværket.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button