AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Optimism lancerer fjerde airdrop med fokus på digitale kunstnere og NFT-kunstnere

Optimisme har lanceret sin fjerde airdrop, hvor der er blevet tildelt $41 millioner i OP-token, der specifikt prioriterer digitale kunstnere.

Ifølge en blogpost fra Optimisme har over 22.998 adresser gavn af fordelingen af over 10,3 millioner OP-tokens. Udvælgelsen blev baseret på kunstnernes aktivitet i ethereum og Optimisme-økosystemerne i en defineret periode.

Optimisme belønner NFT-kunstnere

Airdroppet havde til formål at belønne skabere, der aktivt har engageret sig med og bidraget til Ethereum Mainnet og Optimisms Superchain.

Kunstnere, der har udsendt non-fungible tokens (NFT’er) eller deltaget i transaktioner, der involverede NFT-overførsler, blev overvejet til belønning.

For at kvalificere sig til airdroppet skulle kunstnere opfylde specifikke kriterier relateret til deres aktiviteter mellem 10. januar 2023 og 10. januar 2024. Kriterierne fokuserede på indflydelsen af deres arbejde, målt ved gasgebyrer genereret af transaktioner involverende deres NFT’er.

Derudover tilbød Optimisme yderligere bonusser til kunstnere, der oversteg visse tærskler for engagement og kreativitet. Disse bonusser var designet til at anerkende og belønne de mest indflydelsesrige bidragsydere inden for samfundet og yderligere styrke den digitale kunsts rolle i at berige blockchain-oplevelsen for alle brugere.

Virksomheden fastsatte det endelige minimum for belønningen til 20 OP-token, og adresser med belønninger under 20 ville ikke kvalificere sig til berettigelsen. Maksimum blev derimod afgrænset til 6.000 OP-tokens pr. adresse.

Tidligere airdrops og flere i vente

Dette fjerde airdrop følger en række distributioner, der begyndte med den første den 31. maj 2022. Efterfølgende airdrops fandt sted den 8. februar 2023 og den 13. september 2023, hvor den tredje fordeler 19,4 millioner OP-tokens til næsten 32.000 adresser.

Top  Bitcoin Bull Run Continues: $1.1 Billion Net Outflows from Exchanges Signal Optimism for 2024

Adresserne blev anerkendt for deres deltagelse i delegation af aktiviteter i Optimisme-kollektivet, platformens decentraliserede autonome organisation (DAO).

I fremtiden har Optimisme annonceret, at der er reserveret omkring 560 millioner OP-tokens til kommende airdrops.

“Har du misset Airdrop #4?” skrev Optimisme på de sociale medier. “Flere airdrops tillader os at forfine denne mekanisme og fremme positiv sum-adfærd”.

“Bliv ved med at bygge, bliv ved med at drømme, og som altid, vær optimistisk!” sagde Optimisme.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button