AltcoinsCardanoDeFiDogecoinEthereum

PancakeSwap introducerer veCAKE for forbedret governance og belønninger

PancakeSwap lancerer nyt afstemningssystem Gauges og veCAKE

Decentraliseret krypto-udveksling Pancakeswap har lanceret et nyt afstemningssystem kaldet “Gauges” og “veCAKE”, et nyt afstemningssystem, der giver brugerne mulighed for at stemme om styreslagsforslag og bestemme CAKE-emissionsallokationer.

Ifølge et blogindlæg den 22. november har PancakeSwap, den tredjestørste decentraliserede udveksling efter samlet værdi låst (TVL), afsløret to nye funktioner, Gauges Voting og veCAKE, designet til at forbedre styreslagspåvirkning for CAKE-indehavere. Disse funktioner sigter mod at stimulere likviditet på tværs af puljer og øge belønninger for CAKE-stager.

PancakeSwap skrev i bloggen:
“Vi er glade for at introducere to transformerende funktioner: Gauges Voting og veCAKE, som revolutionerer vores styresystem for CAKE-emissioner. Dette strategiske opdatering er designet til at give CAKE-indehavere øget styreslagspåvirkning, øge likviditeten på tværs af vores puljer og øge belønningerne for CAKE-stagerne.”

PancakeSwaps styresags-token, CAKE, distribueres som belønninger til likviditetsudbydere og styres af en decentraliseret autonom organisation kaldet CakeDAO, der består af alle CAKE-indehavere. Platformen har i øjeblikket over $1,4 milliarder i TVL, hvilket gør den til en prominent aktør inden for decentraliseret finans (DeFi).

PancakeSwap har faset sit “sirup-pool”-belønningssystem ud, som tidligere gjorde det muligt for CakeDAO-medlemmer at satse CAKE for en yderligere del af børsens gebyrer. I stedet vil yderligere gebyrer nu blive distribueret eksklusivt til brugere, der holder veCAKE. Deltagelse i PancakeSwaps DAO-styre afhænger nu af veCAKE, et nyt afstemningssystem, der er adskilt fra vCAKE. veCAKE-token, som opnås ved at satse CAKE, tillader brugere at stemme om styresagsforslag og bestemme CAKE-emissionsallokationer gennem Gauges Voting.

Top  Digitale aktive investeringsprodukter oplever udstrømning på $528 millioner - det første fald i fire uger.

“Det nye Gauges Voting-system giver veCAKE-indehavere mulighed for at påvirke fordelingen af CAKE-emissioner i væsentlige produkter som Farms on BNB Chain, Ethereum og Arbitrum ved lancering.”

Under det nyindførte system får CAKE-indehavere mulighed for at stemme om yderligere belønninger for specifikke puljer hver anden uge. Dog skal brugerne låse deres CAKE-token op i en smart kontrakt i en foruddefineret periode for at deltage i afstemningen. Jo længere låseperioden er, jo større bliver afstemningskraften. Det er værd at bemærke, at veCAKE ikke er overførbart, og brugere kan kun erhverve det gennem CAKE-staking. Den maksimale låsetid for CAKE er fastsat til fire år, og jo længere lås, desto større bliver veCAKE-belønningerne.

PancakeSwap Introducerer veCAKE for Forbedret Styre og Belønninger

PancakeSwap, en førende decentraliseret udveksling (DEX), fortsætter med at udfordre grænserne for innovation med sin seneste funktion, veCAKE. Som veCAKE-indehavere har brugere indflydelse på fordelingen af CAKE-emissioner inden for specifikke likviditetspuljer og projekter. Processen involverer Gauges Voting, hvilket tillader en mere målrettet og strategisk tilgang til belønningsallokering.

Overgangen fra vCAKE til veCAKE er en problemfri oplevelse gennem platformens interface, hvilket gør det muligt for brugere at overføre staked CAKE til den nye kontrakt uden besvær. Overgangen til veCAKE medfører en række fordele for CAKE-stakere, herunder forbedret styre, dybere likviditet og attraktive afstemningsincitamenter.

En af de eksklusive fordele for veCAKE-indehavere er evnen til at styre CAKE-emissioner til puljer, hvor de har stakes. Denne eksklusivitet kan potentielt føre til en højere Annual Percentage Rate (APR) og øget likviditet i de puljer. Systemet sikrer, at kun veCAKE-indehaverne kan udøve denne styring, hvilket skaber en dynamisk miljø for likviditetsudbydere og handlende.

Top  ByBit trækker sig fra Frankrig på baggrund af nye reguleringer fra franske myndigheder

Derudover kan veCAKE-indehavere vælge yderligere afstemningsincitamenter fra projekter gennem eksterne bestikmarkeder, hvilket introducerer en ekstra lag af belønninger for deltagelse i CAKE-staking. Denne fleksibilitet, kombineret med muligheden for at stemme gennem eksterne markeder eller PancakeSwap Gauges Voting, tilbyder en strategisk fordel for veCAKE-indehavere.

I det decentraliserede udvekslingslandskab stemmer PancakeSwaps introduktion af Gauges Voting og veCAKE overens med dets engagement i innovation og brugerempowerment. Især har PancakeSwap for nylig udvidet sit sortiment med lanceringen af et spilmarked, der inviterer udviklere til at bygge, udgive og opdatere spil direkte på platformen.

Per den seneste opdatering handles CAKE til $2,44, hvilket afspejler en bemærkelsesværdig stigning på 6,49% inden for de seneste 24 timer. Markedsværdien er også stigende og markerer en stigning på 7,84%.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button