AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Paxos Udvider Udstedelsen af Deres Stabile Mønter til Solana Blockchain

Paxos udvider sin stablecoin-udstedelse til Solana blockchain

Paxos har offentliggjort en udvidelse af sin stablecoin-udstedelse til Solana blockchain efter at have sikret regulatorisk godkendelse fra New York Department of Financial Services.

I en pressemeddelelse offentliggjort fredag bemærkede stablecoin-udstederen, at initiativet er et “betydeligt skridt for innovationen og udviklingen af Paxos’ erhvervs- og forbrugerrettede virksomheder” efter tidligere kun at have brugt Ethereum på grund af begrænsninger pålagt af New York Department of Financial Services (DFS).

Desuden sagde selskabet, at det har planer om at tilbyde sin Pax Dollar (USDP) stablecoin på Solana til offentligheden den 17. januar 2024. USDP er en fiat-collateralized stablecoin.

“Udvidelsen af vores stablecoin-platform til at understøtte Solana markerer et vigtigt skridt hen imod at gøre stablecoins almindelige for hverdagens forbrugere,” sagde Walter Hessert, strategichef hos Paxos. “Ved at integrere USDP med Solana gør vi det nemmere for enhver at få og bruge de sikreste og mest pålidelige stablecoins.”

Hessert fortalte Fortune, at Paxos fik “non-objection” for at udvide USDP fra Ethereum til Solana efter en omfattende og grundig vurdering, primært centreret omkring Solanas interne risikorammer.

I hvad der kunne opfattes som et stik mod Tether og USD Coin hævdede Hessert, at Paxos har titlen som “den mest regulerede stablecoin-udsteder globalt”, da hverken Tether eller USD Coin er reguleret af DFS.

“Vi er det eneste selskab, der udsteder regulerede stablecoins i stor skala – punktum,” hævdede Hessert.

Hessert tilføjede, at de overlegne transaktionshastigheder og lavere omkostninger, som Solana tilbyder, især i sammenligning med Ethereum, kan gøre det til et mere attraktivt valg for Paxos’ partnere. Han antydede også muligheden for, at PayPal, en Paxos-partner, overvejer at udvide sin stablecoin, PayPal USD, til Solana blockchain.

Top  DeRec Alliance Lancerer Decentralized Recovery-protokollen for at forbedre Web3 Asset Recovery

“Paxos’ beslutning om at bringe stablecoin-udstedelse til Solana blockchain vil vise, hvordan Solanas højtydende netværk og lave transaktionsgebyrer kan understøtte regulerede finansielle produkter og give ledere som Paxos nye måder at skalere og innovere på,” sagde Raj Gokal, medstifter af Solana. “Solana-netværket vil muliggøre, at Paxos kan udvide sin vision om en mere åben og økonomisk styrket fremtid.”

Solana kan i øjeblikket håndtere cirka 50.000 til 65.000 transaktioner pr. sekund, hvilket er markant højere end Ethereum, der i øjeblikket opererer med omkring 30 TPS.

Hessert afslørede også, at selskabet aktivt arbejder på at opnå regulatorisk godkendelse til yderligere lag-1 og lag-2 blockchains.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button