AltcoinsEthereum

PayPal udvider sin Stablecoin til Solana-Blockchain og åbner dørene for digitale betalinger

PayPal udvider sin stablecoin til Solana

Zahlungsdienstleister PayPal har længe været aktiv på kryptomarkedet og introducerede allerede i 2023 sammen med Paxos Trust Co. deres egen stablecoin, som eksisterer på Ethereum-blockchain og er dækket af likvide midler og korte statsobligationer.

Dog meddelte betalingstjenesten i går, at PayPal USD nu også kører på Solana ud over Ethereum. Solana-blockchain bliver ofte kaldt en konkurrent til Ethereum, da den tilbyder lignende funktioner som Ethereum, men med en markant højere transaktionshastighed.

Denne skalerbarhed ønsker PayPal at udnytte, da udvidelsen af deres egen stablecoin til Solana ville medføre “betydelige fordele for erhvervslivet”.

Solana-Blockchain: En velsignelse for stablecoins?

Stablecoins er en vigtig del af kryptomarkedet og fungerer som en bro ind i den digitale finansverden. De giver investorer mulighed for at konvertere USD-kapital til en værdistabil krypto-token, som de kan bruge til at udføre omkostningseffektive stablecoin-betalinger eller købe og handle alle mulige kryptokurser.

Ifølge data fra blockchain-analyseplattformen Artemis har Solana-Blockchain på grund af dens egenskaber vist sig at være det mest anvendte netværk til overførsel af stablecoins, hvilket er grunden til, ​​at også PayPal har taget dette strategisk vigtige skridt.

Jose Fernandez da Ponte, Senior Vice President for Blockchainteamet hos PayPal, udtaler: “Det er vores mål at muliggøre en digital valuta med stabil værdi, som er designet til hverdagsbetalinger, ved at tilbyde PYUSD på Solana-blockchain.”

Konklusion om PayPals udvidelse til Solana

I modsætning til stablecoins som USD Tether er hensigten med PYUSD ikke primært at bruge det til at købe andre kryptokurser, men snarere til hverdagsstablecoin-betalinger!

Da betalingstjenesten PayPal fortsat fokuserer på kryptokurser, repræsenterer udvidelsen af deres egen stablecoin PYUSD til Solana-blockchain et strategisk vigtigt skridt for at udføre hverdagstransaktioner i realtid og til lave omkostninger.

Top  Digital Autoritarisme: Hvordan digitale centralbankvalutaer og social overvågning kan true individets frihed og privatliv

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button