AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

PlayDapp oplever sikkerhedsbrud: Akkumulerede tab overstiger 290 millioner dollars

PlayDapp’s sikkerhedsbrud eskalerer: Kumulative tab overstiger $290 million mærket

Det seneste PlayDapp-sikkerhedsbrud har taget en dyster drejning, da de kumulative tab nu overstiger $290 millioner. Ifølge en rapport fra blockchain-analysefirmaet Elliptic resulterede udnyttelsen i tyveri af millioner værd af PLA-token, den indfødte kryptocurrency, der driver PlayDapps spilplatform og NFT-markedsplads. Rapporten, der blev offentliggjort tirsdag, afslørede, at en uautoriseret tegnebog, sandsynligvis opnået gennem en kompromittering af private nøgler, prægede 200 millioner PLA-token, der var værd 36,5 millioner dollars den 9. februar.

PlayDapps forhandlingsforsøg tilbageføres

Efter episoden forsøgte PlayDapp at forhandle med hackeren ved at udstede en on-chain-besked om at anmode om tilbagelevering af de stjålne midler inden den 13. februar og tilbød en hvid hat-belønning på 1 million dollars. Disse bestræbelser viste sig imidlertid at være forgæves. “Forsøg på at forhandle med hackeren var resultatløse, da de ikke udviste nogen vilje til at hjælpe med at genoprette tab for indehavere,” skrev PlayDapp i en erklæring tirsdag. I stedet eskalerede hackeren situationen ved at præge yderligere 1,59 milliarder PLA-token, der var værd 253,9 millioner dollars, den 12. februar. Derefter begyndte de at hvidvask midlerne gennem forskellige krypto-børser.

Elliptic bemærkede, at inden bruddene, var den samlede cirkulerende forsyning af PLA-token 577 millioner, hvilket gjorde det udfordrende for udnytteren at sælge de nyprægede 1,8 milliarder token til noget tæt på deres tidligere markedsværdi. Den 13. februar annoncerede PlayDapp på det sociale medie-platform X, at de havde sat PLA-smartkontrakten på pause. De bad om midlertidig standsning af transaktioner for at foretage et snapshot til migration og understregede deres engagement i at beskytte indehavernes aktiver og lovede at holde fællesskabet informeret.

Top  Dogecoin vs. Rebel Satoshi: Welches Krypto-Projekt ist die beste Investition für 2023?

PlayDapp sagde også, at de aktivt samarbejdede med krypto-børser, blockchain-forensiske firmaer og politimyndigheder for at tackle bruddet. Desuden sagde projektet, at de ihærdigt sporede de prægede og ombyttede token, samtidig med at de udforskede migrationsløsninger, såsom muligheden for en airdrop. Den 13. februar handles PLA-token til $0,15 og oplever et fald på 2,9% i løbet af de foregående 24 timer.

Coinbase sætter PAUS PLA-handel på pause

På onsdag suspenderede Coinbase handel med PLA-token, efter at projektet satte sin smartkontrakt på pause. “Vi vil fortsætte med at overvåge udviklingen relateret til PLA fra udstederen og opdatere vores kunder, når der kommer mere information tilgængelig,” sagde Coinbase på X.

Som rapporteret, har skadelige aktører stjålet $38,9 millioner fra forskellige Web3-projekter i løbet af januar 2024. Et af årets første større krypto-hacks opstod, da Radiant Capital oplevede et tab på $4,5 millioner på grund af en tom-markedsudnyttelse. Gamma Strategies, en anden berørt platform, faldt offer for et flash-lånangreb den 4. januar, kort efter Radiant Capital-episoden. Angrebet udnyttede en kodefejl, der gjorde det muligt for hackerne at sive $6,1 millioner fra Gammas offentligt tilgængelige hvelv.

Den 16. januar led Socket, en multikæde-protokol, et sikkerhedsbrud på grund af en sårbarhed i brugerverifikationsindgang, der tillod hackere at stjæle næsten 2.000 ETH, der var værd over $4 millioner. Imidlertid formåede Socket at gendanne 1.032 ETH (svarende til ca. $2,3 millioner) og kompensere alle berørte brugere som en del af deres strategi til at genoprette brugerfonde.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button