DeFiEthereumMetaverse

Puma satser på en kryptofremtid: En strategisk beslutning om at gå ind i web3 og metaverset

Puma og deres forpligtelse til Web3

Puma forbliver tro mod deres engagement i web3 og positionerer sig strategisk for en forventet kryptofremtid. Ivan Dashkov, leder for nye teknologier hos Puma, understreger vigtigheden af web3 som en betydelig forandring i internetbrugen og siger, at virksomheden er fast besluttet på at være en af de første deltagere på web3-området.

Pumas skridt ind i web3-verdenen

Pumas interesse i web3 begyndte i februar 2022 med registreringen af deres første Ethereum Name Service (ENS)-domæne som Puma.eth. Senere, i juni 2023, tog de et stort skridt ind i metaverset med lanceringen af Black Station og Black Station 2, en eksperimentel 3D-oplevelse på deres hjemmeside.

Selvom nogle brugere fandt indgangssiden langsommelig og forvirrende, understreger Dashkov, at metaverse-initiativet sigter mod at give forbrugerne en unik mulighed for at interagere med Puma-mærket.

Puma’s modige spring ind i rumlig engagementsområde

Registreringen af ENS-domænet tjener praktiske formål inden for Ethereum-økosystemet ved at forenkle brugeroplevelsen. Puma har også positioneret sig i metaverset med Black Station og Black Station 2 for at genopfinde interaktionen mellem forbruger og mærke.

Dashkovs fokus på at være forberedt på den udviklende web3-landskab indikerer, at Puma betragter deres nuværende indsats i web3 og metaverset som en del af en langsigtet strategi. Virksomhedens urokkelige engagement i web3 afspejler deres proaktive tilgang til nye teknologier og deres ønske om at lære af tidligere fejltagelser.

Pumas beslutning om at tage dette skridt i en tid med krypto-vinter viser deres strategiske vision og modstandsdygtighed i en hastigt udviklende digital verden. Mens det endnu er usikkert, om metaverset vil vise sig at være en permanent grænse for interaktionen mellem mærke og forbruger, er Pumas beslutsomhed en seriøs bestræbelse på at forblive førende i en stadigt foranderlig digital verden.

Top  WHO erklærer global sundhedskrise på grund af Affenpockenvirus - Morgan Stanley køber Bitcoin for millioner - USA overfører Silk Road Bitcoins til Coinbase Prime

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button