AltcoinsEthereumShiba Inu

Shiba Inu-Team wagt sich mit NFT-Kollektion “SHEboshis” in die Welt der Kryptowährung

Shiba Inu Teamet lancerer SHEboshis NFTs baseret på ERC-404 Token-Standard

Det populære Shiba Inu-team har taget et stort skridt ind i verdenen af NFTs med deres nye kollektion kaldet “SHEboshis”. Disse NFTs adskiller sig fra standarden ved at bruge den innovative ERC-404 Token-Standard, som ifølge udvikleren Kaal Dhairya repræsenterer et helt nyt område for teamet.

I en nylig blogpost udtrykte Dhairya sin forventning til det uudnyttede potentiale af ERC-404. Projektet markerer en spændende rejse for teamet, da de udforsker nye muligheder inden for Ethereum-økosystemet og det bredere kryptomarked.

Den nye ERC-404-standarden kombinerer funktionerne fra ERC-721 og ERC-20, hvilket øger NFTs’ likviditet og fremmer fraktionering. SHEboshis vil først blive indført på Ethereum-netværket for at udnytte dets betydelige likviditet, før de senere overføres til Shibarium.

På trods af en midlertidig fejl, der resulterede i, at nogle tegnebøger modtog flere SHEboshis end planlagt, har teamet hurtigt repareret problemet. For at afhjælpe situationen har teamet øget antallet af tilgængelige SHEboshis fra 12.000 til 20.000, så alle har en chance for at få deres NFTs.

Efter afslutningen af tegningsperioden vil alle ikke-krævede SHEboshis kunne købes af LEASH-ejere for at sikre retfærdighed og tilgængelighed for alle deltagere.

Hvad angår fordelingen af ​​indtægterne fra de uventede salg, der resulterede i 652 ETH, har teamet planer om at bruge 50% til token-brændinger, velgørenhed, teamet og likviditetsforsyning til NFT-projektet. De resterende 50% vil blive brugt til driftsomkostninger og støtte til teamets mission mod en decentraliseret fremtid.

Desuden er SHIB’s brændingsrate steget markant på det seneste og har nået en imponerende værdi på 8.511,59%. Den hurtige stigning i brændingsraten har haft en positiv indvirkning på SHIB’s kurs, som er steget med 2,66% og har en markeds kapitalisering på $5,68 milliarder.

Top  Bryder Bitcoin den $40.000-barriere, og når modellen PlanB's forudsigelse på $100.000?

Med den seneste udvikling ser det ud til, at Shiba Inu-teamet er på vej mod spændende nye muligheder inden for NFT-verdenen og kryptomarkedet.

Hold dig informeret med Ethereum News

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button