AltcoinsEthereumShiba Inu

Shiba Inu: Verbrennungsrate verdoppelt sich nach kritischem Upgrade – Wie Vitalik Buterin das Spiel veränderte

Den kritiske opgradering af Shibarium-netværket førte til en fordobling af SHIB-verbrenningsraten i løbet af weekenden. Dette markante skift i SHIB-økosystemet har fået markedet til at forvente en mulig bullish periode for SHIB i fremtiden.

Stigning i Verbrenningsraten af SHIB

Den seneste rapport fra Shibburn viser, at der inden for det seneste døgn er blevet brændt 4,796 millioner SHIB-token, hvilket svarer til en stigning på 233%. I løbet af den forgangne uge blev mere end 28,8 millioner token brændt, hvilket viser en fortsat acceleration af verbrenningsraten.

Wallet-Adresse spiller en Vigtig Rolle

En specifik wallet-adresse har spillet en afgørende rolle i de seneste verbrenninger ved først at sende over to millioner SHIB-token til en inaktiv wallet, efterfulgt af yderligere 2,91 millioner token.

Vitalik Buterins Legacy

Verbrenningsbegivenheden minder om den historiske handling fra Vitalik Buterin for tre år siden, hvor han brændte 410 billioner SHIB-token til en værdi af 6,7 milliarder dollar. Denne handling kickstartede Memecoin-bevægelsen og er stadig en velkendt begivenhed i Shiba-Inu-fællesskabet.

KNINE-Token Burn

For at fejre Buterins handling har K9 Finance annonceret en brænding af KNINE-token for at ære hans indsats og reducere markedsudvandingen.

Shibarium Opgradering

Det nylige opgraderingsarbejde på Shibarium-netværket har drastisk skåret ned på överførselstiden fra syv dage til blot 45 minutter. Dette betyder, at det nu er muligt at overføre token fra Shibarium til Ethereum på en brøkdel af den tid, det tidligere tog.

Erhvervsstrategier og Ressourcer

Udviklerne udtrykte glæde over opgraderingen og beskrev den som et “game-changer”, der vil give brugerne mulighed for at forvalte deres formue hurtigere og mere effektivt.

Top  Russland udarbejder lovgivning om digital rubel i skattesystemet

Afsluttende Bemærkninger

Med Shibarium, der allerede har behandlet over 400 millioner transaktioner og nået fem millioner blokke, og med SHIB stadig som en vigtig aktør på kryptomarkedet, forventes det, at Memecoin-projektet vil fortsætte med at være en interessant spiller i fremtiden. Til trods for en mindre nedgang i SHIB’s pris og handelsvolumen er der stadig stor interesse og aktivitet omkring projektet.

Hold dig informeret med Ethereum News

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button