AltcoinsEthereumShiba Inu

Shiba Inu’s nye forbrændingsmekanisme: 8,2 milliarder SHIB for 76.000 dollar trukket ud af omløb.

Shiba Inu brænder 8,2 milliarder SHIB-tokens i en milepæl for Shibarium-netværket

Shiba Inu har for første gang udløst sin nye brændemekanisme; 8,2 milliarder SHIB-tokens for 76.000 dollar er blevet taget ud af omløb. Denne nye proces er designet til at sikre en korrelation mellem netværksbrug og forbrænding.

Shiba Inus bestræbelser på at udvikle sig fra en simpel memecoin til et teknisk effektivt projekt blev markeret med lanceringen af deres Ethereum Layer-2-netværk, Shibarium. Dette netværk er specifikt designet til at løse skaleringsproblemerne med Ethereum og samtidig fungere som ramme for hele Shiba Inu-økosystemet. Ifølge Shiba Inu Marketingspecialisten Lucie vil transaktionshastigheden i netværket have en indvirkning på forbrændingen af Shib-tokens.

70 procent af de grundlæggende gebyrer vil blive brugt til at forbrænde SHIB, mens 30 procent vil gå til løbende vedligeholdelse.

En ny forbrændingsmekanisme, der er bundet til Shibarium, er blevet indført med det formål at øge værdien af tokens. Ifølge roadmapet vil gebyrerne i Shibaswap (BONE), det netværksejede gasgebyr-token, blive opsamlet og derefter konverteret til forbrænding i SHIB, når tærsklen på 25.000 dollar er nået.

Den nye forbrændingsmekanisme introduceres i to faser: den manuelle forbrænding og den automatiske overgang. I den manuelle fase styres forbrændingen af Deployer Wallet for at sikre nøjagtig overvågning og justeringer med henblik på at forbedre netværkets tilstand og bæredygtighed. Den automatiske overgang begynder i januar 2024, hvor mekanismen bliver et automatisk system. I denne fase vil der blive foretaget adskillige opgraderinger for at forbedre effektiviteten og pålideligheden.

En Shibarium-tangeret forbrænding på 8,2 milliarder SHIB-tokens blev gennemført tidligere på ugen, hvilket førte til en betydelig stigning i Shiba Inus kurs. Analytikere forventer, at kursen vil nå 0,000018 dollar inden årets udgang.

Top  Potentielt Bitcoin-ETF kan ændre kryptomarkedet for altid

Hold dig informeret med Ethereum News

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button