AltcoinsDeFiEthereum

Shimmer: Et krypto-fiasko – IOTA serum lider under mislykkede sideprojekter

I september 2022 blev IOTA’s sideprojekt Shimmer (SMR) lanceret med stor fanfare af IOTA Foundation, men siden da er projektet styrtdykket. Prisen på SMR skød kort efter lanceringen over 0,10 $, men ligger nu på kun en brøkdel af dette beløb, mere end 95% under det tidligere all-time high.

Hvad gik galt med Shimmer?

  • Shimmer skulle oprindeligt være et værdifuldt testnetværk for IOTA, hvor teknologiske fremskridt kunne demonstreres. Desværre har der ikke været nogen betydelige udviklinger siden implementeringen af Ethereum Virtual Machine (EVM) tilbage i september 2023.
  • IOTA Foundation chef, Dominik Schiener, havde store visioner for Shimmer, herunder integration med kryptobørser, stablecoins og DeFi-apps. Desværre er disse visioner ikke blevet til virkelighed, og Shimmer har ikke formået at tiltrække større projekter eller opnå betydelig opmærksomhed.
  • Til trods for en dyr markedsføringskampagne for DeFi på Shimmer, har sektoren ikke taget fart på platformen, og det aktuelle TVL for DeFi på Shimmer er relativt beskedent.
  • Shimmer har heller aldrig formået at komme på de store kryptobørser som Binance, Coinbase og Kraken, hvilket har begrænset dets eksponering og handelsvolumen.

Fremtiden for Shimmer og IOTA

Selvom CoinGecko stadig viser en vis markedspris for Shimmer, er interessen fra IOTA-fællesskabet mest rettet mod selve IOTA-projektet. Selvom Stiftungschef Dominik Schiener stadig præsenterer sig selv som en visionær, er hans prognoser ikke blevet realiseret, og der er skuffelse over manglende fremskridt på både Shimmer og IOTA. Dette har ført til en betydelig tilbagegang i markedsværdien, og investorer overvejer nu at indlede retssager mod IOTA Foundation.

Top  OKX Lancerer Officielt i Brasilien og Tilbyder Avancerede Crypto-Funktioner

I en generelt optimistisk kryptomarked står IOTA og Shimmer tilbage som eksempler på fiaskoer inden for branchen, delvist som følge af manglende ledelse og manglende opfyldelse af løfter.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button