AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Solana’s MangoFarmSOL Project Accused of Exit Scam After Disappearing with $2 Million

Solana’s MangoFarmSOL Projektet Under Skarp Kritik

Solana’s MangoFarmSOL, et farming-protokol i Solana-økosystemet, er blevet spekuleret i at være en exit scam efter pludselig deaktivering af sine sociale medie-konti og rapporter om manglende midler.

Protokollen, der påstod at tilbyde exceptionelle yield muligheder i $SOL rummet, havde planlagt en airdrop af sin MANGO-token den 10. januar, som angivet i et Medium-indlæg offentliggjort den 5. januar.

Deltagerne skulle indbetale Solana-tokens til protokollen for at være berettiget til airdroppet.

Beskyldningerne om en exit scam blev først rejst af Delegate “Foobar,” en pseudonym udvikler, der for nylig var blevet udpeget som MangoFarmSOL’s sikkerhedsrevisor.

I et indlæg på X (tidligere Twitter) den 6. januar advarede Foobar om, at projektets front-end var blevet kompromitteret og antydede muligheden for en rug pull, en situation hvor udviklere forlader et projekt og stikker af med investorernes penge.

Efter Foobars advarsel, gik MangoFarmSOL’s profil på X og dens hjemmeside mysteriøst offline.

Derudover holdt den tilknyttede Telegram-kanal til projektet, der havde over 1.000 abonnenter, op med at acceptere nye medlemmer.

De estimerede tab fra det påståede svindel beløber sig til næsten $2 millioner.

Brugere Rapporterer Manglende Midler

På X delte brugere screenshots af beskeder angiveligt efterladt af udvikleren bag svindlen.

Disse beskeder hævdede, at udvikleren blev tvunget til at oprette Ponzi-skemaer og antydede involvering i et andet Solana-baseret yield-protokol kaldet BananaMiner.

Dog nægtede repræsentanter fra BananaMiner enhver forbindelse til MangoFarmSOL og erklærede, at de blev kontaktet af MangoFarmSOL for samarbejde, men afviste på grund af en interessekonflikt.

Solana-økosystemet er for nylig blevet mål for svindlere, der bruger wallet drainers.

Top  Analyse: Potentiale for Cardano (ADA) Kursstigning i den kommende måned

Cyberkriminelle har været i stand til at sælge Solana drainer-kits siden december, hvilket har ført til en stigning i angreb.

Chainalysis, et blockchain-sikkerhedsfirma, rapporterede, at en af de største online fællesskaber dedikeret til SOL’s wallet drainer-kits har samlet over 6.000 medlemmer.

Solana Fortsætter Med At Opnå Nye Milepæle

Layer 1 blockchain Solana (SOL) fortsætter med at skabe bølger i crypto-samfundet, da den opnår flere betydningsfulde milepæle.

I løbet af den seneste uge overgik nettet Ethereum (ETH) i 7-dages handelsvolumen for stablecoins for første gang nogensinde.

Værdien af stablecoin-overførsler på Solana nåede i sidste uge en imponerende $103 milliarder, hvilket overgår alle andre netværk.

Ethereum sikrede andenpladsen med $90,9 milliarder, efterfulgt af Tron med $82,3 milliarder og BNB Chain med $14,6 milliarder.

Udover stablecoin-handelsvolumen overgik Solana også Ethereum i NFT-handelsvolumen i december.

Ifølge Degen News afholdt Solana handler for $366,6 millioner, mens Ethereum registrerede $353,2 millioner.

Dog viser data fra CryptoSlam, at i løbet af de sidste 30 dage beløb sig Solanas NFT-salg til $329,3 millioner, hvilket er ca. 5% mindre end Ethereums $345 millioner i samme periode.

Populariteten af Solana er tydelig ikke kun i handelsvolumener, men også i søgetendenser. I midten af december overgik verdensomspændende søgninger efter “Solana” dem for “Ethereum”, som rapporteret af Google Trends.

Disse milepæle afslutter et bullish år for Solana i 2023.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button