AltcoinsDeFiEthereum

Stablecoin USDe Fra Ethena Erreicht $3 Milliarden Angebot in Rekordzeit

Den synthetiske Dollar USDe fra Ethena har på rekordtid nået et udbud på $3 milliarder, hvilket vidner om den stigende interesse for Stablecoins i DeFi-verdenen.

USDe – En voksende Stablecoin

USDe, en Stablecoin bundet til dollaren og udviklet af Ethena Labs, er hurtigt vokset i DeFi-økosystemet. Denne Stablecoin, der genererer afkast ved at bruge ETH og administrere derivater, er baseret på Ethereum-blockchainen og er fuldt On-Chain-sikret.

USDe’s Stigning i Markedsværdi

Den 2. juni nåede USDe en markeds værdi på $3.02 milliarder og overgik dermed First Digital’s FDUSD, der er på $2.9 milliarder. Dette gjorde USDe til den fjerdestørste Stablecoin. Ethenas grundlægger, Guy Young, fremhævede, at USDe er den hurtigste USD-aktiver i kryptovalutaernes historie, der når dette niveau.

USDe’s Inhabere

Ifølge EtherScan er USDe ejet af cirka 13.235 unikke adresser. Ethenas Smart Contract har den største andel med 1.22 milliarder USDe, svarende til over 40% af det samlede udbud, mens LP Staking-adressen har 511.2 millioner USDe eller 16.8%. Andre betydningsfulde ejere er Pendle Finance, Morpho og Zircuit.

Stabilitetsbekymringer omkring USDe

Trods den hurtige vækst er der bekymringer omkring USDe’s stabilitet. DeFi-eksperten Andre Cronje advarede om, at USDe på grund af dens afhængighed af ubestemte kontrakter og afkastbaserede sikkerheder kunne stå over for lignende problemer som TerraUSD (UST). CryptoQuants grundlægger, Ki Young Ju, tvivlede også på, om USDe er i stand til at opretholde en stabil strategi under markedssvingninger.

Fortsat opmærksomhed på projektet

Ikke desto mindre fortsætter projektet med at tiltrække opmærksomhed. I øjeblikket tilbyder Ethena en årlig afkast på 33,5% for USDe, hvilket tiltrækker mange DeFi-entusiaster. Mens allerede 200.200 brugere har tilsluttet sig platformen, kræver nye deltagere stadig en invitation.

Top  Shiba Inu Prisforudsigelse: Ser en Stor Stigning Eller et Nedadgående Trend?

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button