AltcoinsDeFiEthereum

Starknet annoncerer en storstilet airdrop af over 1,8 milliarder STRK-tokens til styrkelse af Ethereum Layer 2-netværket

Ethereum L2 Starknet planlægger at fordele 1,8 milliarder STRK-token gennem en Airdrop

I en nylig meddelelse afslørede teamet bag Ethereum Layer 2 (L2) skaleringen Starknet, at de planlægger at udføre en stor Airdrop af over 1,8 milliarden STRK-token. Dette skridt er designet til at styrke fællesskabet og fremme decentraliseringen af netværket.

Ethereum L2 Starknet sigter mod en retfærdig og gennemsigtig fordeling af tokens

Starknet Foundation har præsenteret en plan om at fordele over 1,8 milliarden STRK-token gennem forskellige initiativer for at fremme brugen og væksten på blockchain-platformen. I en erklæring fremhæver teamet vigtigheden af fællesskabet og den aktive deltagelse fra både nuværende og kommende medlemmer til at føre netværket ind i fremtiden for decentralisering.

Verteilungskomittee og incitamenter for DeFi-protokoller på Starknet

Teamet bag Starknet har etableret et “Verteilungskomittee” med det formål at fordele 900 millioner STRK-token på en retfærdig, decentraliseret og gennemsigtig måde gennem forskellige programmer og faser. Derudover vil der også være incitamenter for transaktioner på netværket, herunder mulige rabatter på transaktionsgebyrer.

Fokus på skalerbarhed og DeFi-protokoller

Starknet har til formål at skalere Ethereum blockchain ved hjælp af Zero-Knowledge-teknologi, hvilket muliggør hurtigere og billigere transaktioner. Udover skalerbarhed fokuserer foundation også på at øge aktiviteterne inden for DeFi-sektoren. Et seks-mands DeFi-komite planlægger strategier til at øge likviditet, handelsvolumen og den overordnede vækst af DeFi-protokoller på Starknet.

Marktausblick og afsluttende bemærkninger

Da tokenen endnu ikke handles, er det vanskeligt at vurdere værdien af den planlagte fordeling. Et estimat kunne dog være de marktkapitaliseringsværdier, der i øjeblikket ses for sammenlignelige L2-projekter, hvilket ligger mellem 8 og 11 milliarder amerikanske dollars. Den samlede mængde STRK-token er 10 milliarder, hvoraf 5 milliarder tilhører Starknet Foundation. Airdropet er et af mange, der forventes at finde sted for Ethereum L2’s i 2024.

Top  Har Dell-CEO'en bekræftet sin støtte til Bitcoin? - Rygterne svirrer om den teknologiske gigants indtræden på krypto-markedet

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button