AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Starknet Foundation Uddeler 700 Million Tokens til 1,3 Millioner Wallets – Hvad Betyder Det?

Starknet Foundation vil fordele 700 millioner tokens til 1,3 millioner Wallets

The Starknet Foundation annoncerede den første fase af Starknet Provision Program for at belønne fællesskabsmedlemmer med deres nytte token. I en meddelelse fra den 14. februar afslørede platformen distributionsprocessen og de generelle nytteformål for STRK tokens.

I første fase vil Foundation fordele over 700 millioner STRK til omkring 1,3 millioner tegnebøger, med i alt 900 millioner STRK øremærket til provisionsprogrammet. STRK er brugt til transaktionsgebyrer, staking og governance-funktioner som fællesskabsafstemninger. Tokenet vil blive fordelt til Starknet-brugere, Ethereum-udviklere, StarkEx-brugere og tidlige fællesskabsbidragsydere.

Starknet Foundation forklarede, at formålet med distributionen er at styrke fællesskabsudviklingen og deltagelse. Netværket vil distribuere STRK tokens til 1,3 millioner tegnebøger, og gasgebyrerne forbundet med at kræve tokens vil også blive dækket.

Da det er en L2 Validity Rollup med decentralisering og gennemsigtighed som centrale mål, understregede Starknet, at vejen til bredere vedtagelse afhænger af fællesskabsdeltagelse.
Kriterierne for Starknet-brugere for at modtage STRK i airdroppen omfatter at udføre mindst fem transaktioner inden den 15. november 2023, være aktive i tre måneder eller mere med en transaktionsværdi på 100 $. Tidlige fællesskabsmedlemmer er berettiget til distribution baseret på det tidligere program, der dækker disse kriterier. Ud over dette skal udviklere have bidraget med tre commits før den 15. november 2023 og en før den 1. januar 2018 til et GitHub-repositorium inden for Starknet-netværket.

Mens denne runde involverer 700 millioner ud af de tildelte 900 millioner STRK-tokens, har Starknet tildelt i alt 1,8 milliarder tokens, svarende til 18% af forsyningen til distribution. Fordelingen vil begynde den 20. februar og slutte den 20. juni, og tokens, der ikke kræves, vil blive sendt til puljen til redistribution i fremtidige programmer. Starknet-tegnebøger vil blive brugt til at kræve tokens, og personer eller enheder i Rusland, Nordkorea, Syrien, Cuba, Iran eller andre sanktionerede lande er ikke berettigede til airdroppen.

Top  Rygte om godkendelse af Bitcoin ETF udløser kortvarig stigning på kryptomarkedet

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button