AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Starknet lancerer luftdråbe med over 140 millioner tokens hævdet – prisen stiger på børserne

Starknet lancerer airdrop af STRK-token

Ethereum layer-2 scaling protokollen Starknet har lanceret en airdrop af dens native netværks-token, STRK. Ifølge en X-post er der blevet kravet over 140 millioner tokens hidtil af omkring 128.000 brugere på nuværende tidspunkt.

Den første 90 minutter af airdroppens lancering blev mere end 45 millioner STRK-tokens kravet, og STRK begyndte handel på flere børser. Tokens blev også handlet til $7 på Binance og overgik $5 på KuCoin inden for timer efter den oprindelige lancering.

STRK’s pris er i øjeblikket på $2.01 ifølge CoinMarketCap, og tokens markedsværdi er vurderet til over $1.4 milliarder. Tokens er tilgængelige for krav af over 1,3 millioner berettigede tegnebøger, herunder Ethereum solo og flydende stakers, Starknet-udviklere og brugere samt projekter og udviklere fra Web3-økosystemet.

Starknet Foundation har frigivet en detaljeret token-provisionsramme sammen med sit dedikerede portal, der muliggør, at enkeltpersoner kan verificere deres berettigelse og modtage STRK-tokens. Over 700 millioner STRK-tokens vil blive fordelt på tværs af ni kategorier og er reserveret til governance og transaktionsgebyrer. Starknet har også planer om at introducere staking for STRK-tokens i fremtiden. 50,1% af STRK’s forsyning vil blive tildelt Starknet Foundation til community airdrops, bevillinger og donationer. Derudover vil 24,68% af tokenets samlede forsyning blive fordelt til tidlige bidragydere og investorer, og de resterende 32% er tildelt StarkWare-medarbejdere, konsulenter og udviklerpartnere. Starknet har udtalt, at tokens vil blive frigivet hver måned i 31 måneder fra april.

Starknet reagerer på feedback

En af de mest kontroversielle berettigelseskriterier for Starknet airdrop var kravet om at have 0,005 ETH. Mange brugere gav udtryk for deres utilfredshed efter at være blevet diskvalificeret på grund af dette specifikke krav.

Top  Cardano-investorer i storstil: Millionærer bliver rigere i ADA-tokenève!

Efter lanceringen af dets provisionsportal anerkendte Starknet feedback fra samfundets medlemmer og netværksbrugere, der følte sig “overset på grund af visse provisionskriterier.” Starknet Foundation udtalte, at de aktivt arbejder på at finde en løsning for brugere, der ikke blev betragtet som berettigede.

Siden sin lancering i november 2021 har Starknet opnået en samlet værdilås på næsten $55 millioner ifølge DefiLlama. Starknet er en af ​​Ethereums mest kendte Layer 2 løsninger og har spillet en betydelig rolle i udviklingen og implementeringen af nulviden-rull-teknologien.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button