AltcoinsEthereum

Starknet (STRK) Handel og distribution: Hvad betyder det for prisen?

Starknet (STRK) oplever kraftige prissvingninger efter handelsstarten på store krypto-børser. Den distribuering af STRK gennem Starknet Foundation til berettigede Airdrop-deltagere begyndte kl. 12:00 UTC. Prisen på STRK steg til 5 dollars på krypto-børsen KuCoin, men faldt hurtigt til bundniveauer på 2,10 dollar. Ifølge data fra CoinGecko steg værdien af tokenet på de fleste børser til 4,41 dollar, men faldt derefter med 47 % til 2,30 dollar. På skrivetidspunktet blev STRK handlet til cirka 2,66 dollar.

STRK-Handel og distribution live

Prisudviklingen af Starknet (STRK) skete, efter at distribueringen af tokenet var begyndt. Over 700 millioner token blev sendt til 1,3 millioner adresser og er klar til at blive krævet. Samtidig begyndte STRK-handlen på store børser som Binance, KuCoin og Bitfinex. Starknet Foundation sagde, at distributionsprogrammet ville resultere i, at fællesskabet indsamler 50 % af Airdropsene. Også berettigede til deltagelse er StarkWare-medarbejdere, Starknet-udviklere og ETH-Staker.

Binance understøtter STRK-handel

Binance har tilføjet understøttelsen af STRK-handel og annonceret distributionen til deres ETH-Staker. Binance oplyste, at de har distribueret 10.178.280 STRK til alle berettigede brugere, der har staket ETH på deres platform. Udbetalingen blev afsluttet ved en sats på 10,26375. Handlen med STRK på Binance begyndte den 20. februar kl. 13:00 UTC.

Fazit

Handelsstarten af STRK på de store krypto-børser har ført til kraftige prissvingninger. Distributionen af tokenet til berettigede Airdrop-deltagere er også i gang. Det er stadig uvist, hvordan prisen på STRK vil udvikle sig i de kommende dage.

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Hvorfor kan Etherum kursen ikke følge med Bitcoin kursen, og vil den fortsat være efterladt?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button