AltcoinsDeFiEthereum

Stellar annoncerer dato for aktivering af Smart Contract Soroban-Upgrades – konkurserer mod Ethereum som DeFi-Hub

Stellar Aktiverer Smart Contract Soroban-Opgradering

Stellar Protocol 20 Upgrade Udskudt

Stellar Development Foundation (SDF) har annonceret, at den længe ventede opgradering af protokollen, der skal introducere Smart Contracts i Stellar-blockchain som en del af “Soroban”-projektet, nu vil blive implementeret den 20. februar. Oprindeligt planlagt til den 30. januar, blev opgraderingen midlertidigt udskudt på grund af en fejl vedrørende gebyrrefusion ved Soroban-transaktionsanmodninger. SDF har imidlertid løst problemet og fastsat en tidsplan for opgraderingen.

En stabil version samt en nulstilling af testnetværket og opgraderingen forventes at finde sted den 6. februar. Infrastrukturløsninger til Stellar har frem til den 20. februar til at installere den nye version, hvorefter valideringsnoderne vil afgive deres stemme for Protokoll 20.

Forventninger Til Soroban-Opgradering

Forventningerne til Soroban-opgraderingen er høje i Stellar-samfundet. Mange ser opgraderingen som et væsentligt skridt, der vil positionere Stellar som en seriøs konkurrent til Ethereum. De nye funktioner, herunder en optimeret gebyrmodel og multicore-skalerbarhed, antyder, at enhver applikation baseret på Soroban vil have kapacitet til at servicere milliarder af brugere. Integrationen med Stellar-blockchain vil også give adgang til globale on- og off-ramps, hvilket yderligere vil øge tiltrækningskraften for udviklere.

CEO for SDF, Denelle Dixon, har udtrykt optimisme omkring opgraderingen og udtalte: “Smart Contracts … er fundamentet for en mere inklusiv fremtid, hvor teknologien håndhæver aftaler, ikke mæglere.”

Reaktioner

Den kommende opgradering betragtes som et afgørende øjeblik for Stellar, ikke kun med hensyn til teknologiske fremskridt, men også som et skridt mod en mere inkluderende og decentraliseret fremtid. Det forventes, at introduktionen af Smart Contracts på Stellar-blockchain vil åbne op for en bred vifte af muligheder for udvikling af decentrale applikationer på netværket.

Top  Bitcoin Analyse: Potentiale for kraftig kursstigning i Q4 - Er BTC på vej mod 171% gevinst?

På trods af den kommende opgradering har markedsreaktionen været afdæmpet, med en stigning på kun 0,7% for Stellars native kryptovaluta, XLM. Dog er der observeret en bemærkelsesværdig stigning i handelsvolumen, der i løbet af de seneste 24 timer er steget med 16% til 72,5 millioner dollars.

Mens Stellar-samfundet venter på opgraderingen til Protokoll 20 og implementeringen af Soroban, følger blockchain-branchen nøje med på, hvilke konsekvenser dette skridt potentielt kan have for Smart Contract-platforme. Rampen er klar til en stor præsentation, og den 20. februar vil branchen vende øjnene mod Stellar.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button