AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Stor stigning i handelsvolumen af Moonbirds NFT før Yuga Labs’ overtagelse: Insiderviden eller tilfældighed?

Ethereum NFT Project Moonbirds Under Scrutiny for Insider Trading

Priserne og handelsvolumen for Ethereum NFT-samlingen, Moonbirds, oplevede en betydelig stigning fredag efter meddelelsen om Yuga Labs’ erhvervelse af samlingens intellektuelle ejendom sammen med skaberen Proof.

Imidlertid var der også betydelige stigninger i salgsaktiviteten i dagene op til offentliggørelsen, hvilket har ført til spekulationer om potentiel insiderhandel.

Moonbirds NFT Trading Volume Spiked Before Yuga Deal

Data fra blockchain-analyseplatformen CryptoSlam viser, at det daglige salgsvolumen for Moonbirds NFT’er lå under 100.000 dollars for hver dag i denne måned indtil den 13. februar, med undtagelse af den 4. februar, hvor det lå på cirka 141.000 dollars.

Den 14. februar steg det daglige salgsvolumen fem gange til cirka 460.000 dollars, akkompagneret af næsten fire gange antallet af transaktioner set tidligere.

Det forhøjede salgsvolumen fortsatte den 15. februar og beløb sig til cirka 333.000 dollars.

Efter eftermiddagsmeddelelsen den 16. februar steg salget endnu mere, med det nuværende daglige antal på cirka 3,1 millioner dollars og stigende.

Et nærmere kig på projektets prisniveau, som repræsenterer den laveste noterede aktivpris i samlingen, afslører et lignende mønster af stigninger i dagene op til fredagens meddelelse.

Insider Trading?

Mens det ikke er overraskende, at aktivpriserne stiger efter en erhvervelsesmeddelelse, rejser stigningen før offentliggørelsen mistanke om potentiel insiderhandel.

Pseudonymer blockchain-udvikler cygaar tweetede et salgs-/prisdiagram for ugen og viste den uforklarlige stigning onsdag.

En anden velkendt pseudonym crypto-handlende og influencer, Cirrus, henviste humoristisk til en tegnebog, der havde købt over 150 NFT’er fra Proof-økosystemet i løbet af de sidste par dage, som “Nancy Pelosis tegnebog,” og antydede beskyldninger om den amerikanske repræsentant og tidligere husets talers handel med aktier baseret på insiderviden.

Top  ImmutableX prisrejse får panikramte investorer til at spørge: 'Går ImmutableX mod nul?' Kan denne opkommende krypto-skjultisning give bedre afkast?

Sidste år blev Nathaniel Chastain, tidligere produktchef hos OpenSea, anholdt og anklaget for insiderhandel med NFT’er.

Han blev anklaget for at “bruge fortrolig information om, hvilke NFT’er der skulle vises på OpenSeas hjemmeside til sin personlige økonomiske vinding.”

Chastain tjente over 50.000 dollar ved at handle med mindst 45 NFT’er, han vidste ville blive vist på OpenSeas hjemmeside.

Han blev derefter idømt tre måneders fængsel for at have tjent titusinder af dollars gennem insiderhandel.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button