AltcoinsEthereum

Tether fryser USDT-wallets for at øge sikkerheden og forhindre misbrug

Tether fryser Ethereum-wallets i forsøget på at styrke sikkerheden

Tether, der er emittenten af det største stablecoin USDT, har valgt at fryse wallets, der er tilknyttet personer på den sanktionerede liste fra Office of Foreign Asset Controls (OFAC) i USA.

Einfrieren von Wallets: präventive Sicherheit
Det er en præventiv sikkerhedsforanstaltning for at forhindre misbrug af token. Faktisk viser data fra Etherscan, at Tether har frosset 161 Ethereum-wallets, selvom det bemærkes, at 150 af disse wallets på tidspunktet for frysningen ikke indeholdt USDT. Dette vækker spørgsmål vedrørende deres tidligere forbindelser med USDT og relaterede aktiviteter.

Af de tilbageværende 11 wallets indeholdt 3,5 millioner USDT-tokens, hvoraf de fleste tilhørte en enkelt adresse, der tidligere var involveret i en hack på Stake betting-webstedet. Dette rejser bekymringer omkring transaktionsruter og tidligere ejere af tokens.

Tethers Angebot verstärkter Kooperation
Tether udvider nu sin kontrol med sanktioner til sekundære markeder med henblik på at sikre tryg brug af stablecoin og samarbejde mere effektivt med myndighederne. CEO Paolo Ardoino har understreget virksomhedens engagement i at styrke sikkerhedsprocedurerne ved at betegne foranstaltningen som en forebyggelse mod misbrug af USDT.

Geheimnisvolle USDT-Transaktion: Tethers hochkarätiger Geldtransfer
Samtidig har Tether overført USDT til en uidentificeret fond til en værdi af 60 millioner dollars, hvilket har fået stor opmærksomhed. Denne handling understreger Tethers afgørende position blandt kryptokurver og har betydelige konsekvenser, da USDT fortsat har en markedsandel på over 70% af stablecoinmarkedet og en værdi på 90 milliarder dollars i 2023.

Reaktioner
Krypto-samfundet har reageret forskelligt på Tethers proaktive sikkerhedsforanstaltning. Nogle ser det som et skridt i den rigtige retning mod bred accept og bedre regulering af stablecoins. Dette skridt er i overensstemmelse med at fortsætte med at løse regulatoriske problemer og styrke accepten af kryptokurver i finanssystemet.

Top  Krypto-svindelskandale: Bitcoin miner Hut 8 anklaget for at snyde investorer

I skrivende stund handles USDT til 0,9999 dollars, med en 24-timers nedgang på 0,02%. Handelsvolumen er steget med 27,97% inden for de sidste 24 timer.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button