AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

The Sandbox (SAND) – en stigning på over 50% i december, men hvor længe varer det?

The Sandbox (SAND) har fortsat på sin vej mod markedshøjder og er steget over 50% i december.
December begyndte med en pris på $0,410807, og selvom måneden endnu ikke er ovre, er prisen nået det nuværende niveau på $0,634422. Det betyder, at mønten har set en betydelig vækst på 54,4%.

SAND stiger stadig med 9,6% på 24 timer og er steget med 25,9% på en uge, 22,5% på to uger, 48,6% i løbet af de sidste 30 dage og 43,4% på et år.

Spørgsmålet, der nu hænger i luften, er, om der er potentiale for yderligere vækst? Og kan The Sandbox nå $1 når som helst snart, eller endnu mere – bryde sin all-time high på $8,4?

Det daglige diagram viser, at mønten stadig befinder sig godt inden for sit kanal, hvilket potentielt kan bringe den over i det enkeltcifrede territorium allerede tidligt i februar næste år.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at token er kommet farligt tæt på kanalens øvre grænse, hvilket kan fungere som et lokalt toppe.

Man skal være opmærksom på området $0,7-$0,8 ved udgangen af året og starten af januar. Ikke alene er dette område kanalens øverste grænse, det har også fungeret som støtte/modstand ved adskillige lejligheder.

Hvis prisen falder, skal man holde øje med niveauet på $0,5, da det er bunden af kanalen. Et bounce fra det niveau vil signalere stor styrke.

Hvis man bryder området $0,7-$0,8, vil SANDs næste stop være området $1-$1,2, som også var en vigtig milepæl under bjørnemarkedet.

Efter dette inkluderer vigtige psykologiske niveauer $2,5 og $5.

Top  Bitcoin-Preis bleibt stabil über 65.000 US-Dollar: Aktuelle Entwicklungen und Prognosen in der Kryptowährungsmarkt

På tidspunktet for skrivning tirsdag morgen (UTC) rangerer SAND #59 per markedsværdi med $1,34 milliarder. Den cirkulerende forsyning er på 2,12 milliarder ud af den totale møntforsyning på 3 milliarder. I mellemtiden er det 24-timers handelsvolumen $403.002.862.

SAND nåede sit all-time high på $8,4 i november 2021, hvilket er en nedgang på 92,5% siden da, men det steg samtidig med 2.081,7% fra sit all-time low på $0,0289 i november 2020.

Meme Coins Keep Their Throne

Memedrømmen ser ikke ud til at aftage lige foreløbig. Mange meme-tema projekter er populære, og der kommer stadig flere til, der tiltrækker investorernes opmærksomhed.

Et af de mest nylige projekter, der har fået hoveder til at vende, er Meme Kombat (MK). Det har genereret ret stor interesse i pre-sale, hvilket skyldes dets realtid-meme-til-meme kampe.

Meme Kombats pre-sale startede i slutningen af september. Holdet gjorde 50% af den samlede MK-forsyning tilgængelig til køb.

Derudover bruger pre-sale en stigende prisstruktur for at stimulere tidlige køb.

Projektet har nået endnu et milepæl juleaften. Indtil videre har Meme Kombat rejst $4,5 millioner i den igangværende MK pre-sale.

Meme Kombat er bygget på Ethereum blockchain. Det har skabt en platform, der fusionerer memes, crypto væddemål og gaming for at kapitalisere på den massive popularitet af de altid tilstedeværende meme coins.

Det indeholder en AI-drevet arena for play-to-earn kampe. Kampe vil inkludere berømte meme-karakterer såsom Doge og Pepe the Frog.

Brugerne vil kunne vædde på kampresultaterne mod hinanden, men også mod computeren i player vs game modes. Gennem væddemål kan de tjene MK-tokens som præmier. MK kan også købes under pre-sale med ETH eller USDT.

Top  Bitcoin steuert auf Allzeithoch zu: Ist dies der Beginn einer neuen Rallye?

Halvdelen af den samlede tokenforsyning er reserveret til pre-sale-deltagere. Yderligere 30% er reserveret til staking-belønninger og præmier til brugere, der konkurrerer i meme kampe på platformen. Endelig er 20% tilbage til DEX likviditet og fællesskabsbelønninger.

Platformen er struktureret omkring sæsoner. Den første sæson har 11 meme-karakterer, der konkurrerer om præmier. Sæson 2 og fremefter vil have forskellige spiltyper, nye funktioner og nye muligheder for at tjene, for at fastholde brugerengagementet.

Meme mønter som Dogecoin og Shiba Inu har allerede nået en bred målgruppe og milliarder i markedsværdi. Meme Kombat er godt på vej til at bruge disse mønters virale karakter og fusionere det med en underholdende og incitamenterende struktur.

Kryptoinvestorer er åbenlyst fascineret af denne meme-kæmpende koncept, hvis man ser på de betydelige pre-sale tal.

Når projektet vokser og yderligere etablerer sig, kan det blive et hit i top charts.

Besøg Meme Kombat Nu

Disclaimer: Cryptocurrency er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel er kun til information og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan tabe hele din kapital.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button