AltcoinsCardanoChainlinkDogecoinEthereum

Top kryptovalutaer: Ethereum og Solana oplever store stigninger, mens investorer flokkes om Rebel Satoshi. Hvad kan vi forvente?

Ethereum og Solana oplever stigninger, mens Rebel Satoshi tiltrækker investorer

Efter en stærk start på december er kryptomarkedet nu i grønt, og det påvirker de øverste altcoins som Ethereum (ETH) og Solana (SOL) positivt. Derudover har Rebel Satoshi ($RBLZ), en kommende meme-coin, set en enorm interesse fra investorer efter at være steget med 30% på tre uger.

Ethereum Stiger 12% På En Uge: Vil Det Opretholde Den Bullish Banen?

I løbet af de seneste syv dage har Ethereum præsteret godt. Den 1. december blev ETH handlet til cirka $2,096.21. Efter moderate stigninger i flere dage, steg ETH markant den 7. november, da en hvalkonto dumpede 569.908 Chainlink (LINK) tokens for at købe 3.500 ETH.

Denne whale-aktivitet fik ETH til at stige til så højt som $2,379.08 den 8. november, inden den stabiliserede sig omkring $2,353.50. Dette betyder, at ETH er steget med 12,27% på en uge. Denne bullish præstation har fået investorer til at spekulere på, om ETH vil fortsætte med at handle i grønt indtil årets udgang.

Ifølge eksperter vil Ethereum fortsætte med at korrigere nedad, når spændingen omkring whale-aktiviteten aftager. På baggrund af denne prognose anbefaler eksperter at tilføje ETH til listen over “altcoins at holde øje med” inden det længe ventede rally i 2024.

Solana Stiger 19% På Syv Dage: Flere Stigninger På Vej?

Solana har haft en fantastisk præstation i løbet af de seneste syv dage. Den 1. december blev SOL handlet til omkring $60.63. Efter dage med sidelæns handel fik SOL bullish momentum den 6. november, da Solana Labs’ medstifter, Anatoly Yakovenko, afslørede planer om at lancere nye modeller af Saga, en Solana-drevet smartphone.

Top  SunPump: Trons neue Meme-Münze Launchpad stiehlt Solana-Plattform die Show

Denne nyhed skabte et stærkt købspres, der fik SOL til at stige til så højt som $73.93 den 8. december, inden den stabiliserede sig omkring $72.71. På trods af den lette nedadgående tendens betyder denne pris, at SOL er steget med 19,92% på en uge. Så baseret på denne imponerende præstation, er SOL en “top crypto at købe” for massive gevinster inden årets udgang?

Ifølge eksperter vil SOL trække sig tilbage, når buzz’en om nyheden om planerne om at lancere nye Saga-modeller aftager. Som sådan sætter eksperter slutningen af 2023 SOL-prognosen til $69,69. Denne prognose fjerner effektivt SOL fra listen over “altcoins at købe” for massive afkast i 2023.

Rebel Satoshi Ser Tilstrømning Af Investorer Efter At Være Steget 30% I Sin Early Bird Runde!

Rebel Satoshi, en kommende meme-coin, der søger at decentralisere kryptorummets yderligere, har tiltrukket investorer siden starten af sin offentlige presale. Investorer finder Rebel Satoshi det “bedste cryptocurrency”-projekt at investere i på grund af dets unikke mission med at vække og samle de sovende får og tage kampen op mod centraliserede organisationer.

Derudover har $RBLZ, styrings- og medlems-tokensystemet i Rebel Satoshi-økosystemet, en robust tokenøkonomi-struktur. Specifikt har $RBLZ en forsyningsbegrænsning på 250 millioner tokens, hvilket adskiller det fra andre meme-coins. Derudover har $RBLZ en forbrændingsmekanisme, der forbrænder tokens i omløb for at mindske udbuddet yderligere.

I øjeblikket er Rebel Satoshi i Warrior Round 2 af sin igangværende presale, hvor $RBLZ sælges for $0.018. Indtil videre har Early Bird Round-investorer, der købte $RBLZ til $0.010, set en 80% ROI. Bemærkelsesværdigt vil dette tal stige til 150%, når $RBLZ når sin noteringsøkonomi på $0.025.

Top  Sydkoreansk kryptobørs Huobi Korea lukker ned: Hvad betyder det for den koreanske kryptomarked?

Rebels Round 1 investorer vil se en 92,30% ROI, når $RBLZ når $0.025. Denne lovede prisstigning gør det nu det ideelle tidspunkt at købe $RBLZ.

For de seneste opdateringer og mere information, skal du sørge for at besøge den officielle Rebel Satoshi Presale hjemmeside eller kontakte Rebel Red via Telegram.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button