AltcoinsEthereum

Traditionel finansverdenen samarbejder med Avalanche om tokenisering af private midler

Avalanche bygger bro mellem traditionel finansverden og blockchain-teknologi

Verdensbanken og Citi samarbejder med Avalanche

Verdensbanken og Citi har annonceret, at de vil bruge Avalanche blockchain til at undersøge tokenisering af private midler. Denne blockchain er baggrund for den tiende største kryptocurrency, AVAX, og samarbejdet tjener til at demonstrere potentialet for tokenisering af private midler ved hjælp af Avalanche teknologi.

Samarbejde med Wellington Management og WisdomTree

Citi har oplyst, at de har samarbejdet med Wellington Management og WisdomTree for at udføre deres Proof-of-Concept-test. Ved at udnytte smarte kontraktfunktioner søger de at skabe nye funktioner og øge driftseffektiviteten i forbindelse med private markeder.

Potentiale for Avalanches blockchain-teknologi

Citi påpeger, at de private markeder ofte opererer med en kompleks og manuel infrastruktur. Avalanche’s smarte kontrakter kan muligvis gøre det muligt at flytte aktiver hurtigt og effektivt, hvilket kan åbne op for nye forretningsmodeller og effektivisering af markederne.

Konkurrenten til Ethereum

Avalanche er en konkurrent til Ethereum, der opfordrer udviklere til at opbygge applikationer på deres netværk. Avalanche lover en billigere og hurtigere blockchain i modsætning til andre blockchains som f.eks. Ethereum.

Tidligere samarbejder med Avalanche

JP Morgan, en af verdens største investeringsbanker, har tidligere brugt Avalanche blockchain til at tokenisere porteføljer og dermed optimere porteføljestyring.

Aktuel pris på AVAX

AVAX koster i øjeblikket $41,34, hvilket repræsenterer en stigning på 6% inden for de seneste 24 timer ifølge CoinGecko.

Top  Bitcoin udgør 53% af brugerporteføljer i Latinamerika ifølge Bitso-rapport

Formålet med samarbejdet mellem Avalanche, Verdensbanken og Citi er at undersøge, hvordan blockchain-teknologi kan transformere og effektivisere finansielle markeder. Med den stigende interesse for denne teknologi kan det vise sig at være en afgørende faktor for fremtidens finansielle infrastruktur.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button