AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Upcoming Solana Airdrop: Real-Estate Exchange Parcl Announces PRCL Token Launch

Parcl, en Solana-baseret børs specialiseret i handel med ejendomsindeks, har annonceret en PRCL-token airdrop til tidlige adoptanter.

I en nylig post på X bekræftede Parcl sine planer om at lancere PRCL-tokenet i april, hvilket giver brugerne mulighed for at deltage i governance som en del af projektets roadmap mod progressiv decentralisering.

Børsen sigter mod at tildele mellem 7% og 8% af tokens forsyningen til sit fællesskab, hvoraf i alt 10% til 12% af forsyningen går i omløb ved lancering.

PRCL-indehavere kan deltage i governance-beslutninger

Med PRCL-tokenet vil indehavere have mulighed for at deltage i governance-beslutninger vedrørende specifikke aspekter af Parcl-protokollen.

Derudover vil tokenindehavere nyde forbedret nytteværdi i form af dataadgang og handel, herunder incitamenter inden for protokøkosystemet.

Ud over governance vil tokenet fungere som gateway til high-quality ejendomsdata og drive fremtidige protokolincentivprogrammer, detaljer om hvilke vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Initiale distributionsdetaljer 👇

Token Identifier: PRCL
Wen: April
Samlet tokensupply: 1.000.000.000
Initiel fællesskabssupply: 7-8%
Estimeret indledende PRCL i omløb: 10-12%

Parcl Limited planlægger at distribuere detaljerede tokenomics i marts 2024.

Airdrop-meddelelsen følger spekulationer blandt kryptofællesskabet om den potentielle lancering af en PRCL-token, udløst af Parcls Anden kampagne, som tilbød point til brugerne fra den 26. januar.

Disse point fungerer som et redskab til at fastslå airdrop-berettigelse, og Parcl implementerede en “konsistens snapshot” den 24. januar for at belønne aktive platformbrugere før den seneste pointkampagne.

Børsens første pointskampagne begyndte medio december.

Parcl skiller sig ud fra traditionelle ejendomsblockchain-projekter ved at tillade brugerne at spekulere i globale indeks, der sporer forskellige byers boligmarked.

Top  Helium Network HNT Price Surges by +2.96% Amid Growing Interest: Is it Too Late to Buy?

Ved at give eksponering for byer med høj efterspørgsel over hele verden tilbyder Parcl en innovativ tilgang til ejendomsinvestering.

Parcl oplevede betydelig vækst med lanceringen af sin v3-iteration i november, hvilket førte til en stigning i den samlede værdi låst (TVL) fra nogle tusinde dollars til over $75 millioner.

Børsen har i øjeblikket en åben interesse på mere end $50 millioner på sine markeder.

Solana Airdrops får momentum

Airdrop-nyhederne stemmer overens med trenden med bemærkelsesværdige token-distributioner inden for Solana-økosystemet, hvor projekter som Jupiter og Jito, samt Wen, også har gennemført token-udgivelser for nylig.

En af de største token-airdrops nogensinde på Solana-netværket var relateret til Jupiter, en decentraliseret handelsaggregator bygget på Solana-blockchainen, som blev udført sidste måned.

Som en del af airdroppet begyndte projektet at distribuere ca. $700 millioner værdi af sin JUP-token til næsten en million tegnebøger.

Imens fortsætter Solana med at skabe bølger i kryptofællesskabet, da det når adskillige betydningsfulde milepæle.

Tidligere på året overgik netværket Ethereum (ETH) i 7-dages stabilcoin-handelsvolumen for første gang nogensinde.

Således nåede værdien af ​​stabilcoin-overførsler på Solana en imponerende $103 milliarder sidste uge, hvilket overgår alle andre netværk.

Ethereum sikrede andenpladsen med $90,9 milliarder, efterfulgt af Tron med $82,3 milliarder og BNB Chain med $14,6 milliarder.

Udover handelsvolumen for stabilcoin overgik Solana også Ethereum i NFT-handelsvolumen i december.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button