AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Vitalik Buterin donerer $8 millioner i Ethereum til velgørende formål via multi-signatur tegnebog

Vitalik Buterin donerer Ethereum til multi-signatur tegnebog

Vitalik Buterin, medstifter af Ethereum, foretog fredag en transaktion, hvor han overførte Ethereum til en multi-signatur tegnebog til en værdi af $8 millioner. Transaktionen anses for at være en donation.

Vitalik Buterin

Vitalik Buterin er en velkendt skikkelse i kryptocurrency-verdenen og er kendt for at være medstifter af Ethereum, en af de mest populære kryptokurver i verden. Han har været en forkæmper for decentraliserede finansielle systemer og har været involveret i en række andre blockchain-projekter.

Ethereum

Ethereum er et open-source blockchain-netværk, der muliggør decentraliserede applikationer og smarte kontrakter. Det er kendt for dets fleksibilitet og mulighed for skræddersyede blockchain-løsninger.

Multi-signatur tegnebog

En multi-signatur tegnebog er en type kryptografisk tegnebog, der kræver godkendelse fra flere parter, før en transaktion kan finde sted. Dette øger sikkerheden og forhindrer uautoriserede transaktioner.

Efter overførslen af Ethereum til den multi-signatur tegnebog er det stadig uklart, hvad pengene vil blive brugt til, men det tyder på, at det er en velgørende donation fra Vitalik Buterin.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Ethereum Price Surge: Bullish Predictions as Ether Eyes $3,000 Retest

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button