AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

WEN, en ny Solana meme-mønt, skaber buzz efter massiv airdrop til millioner af wallets

WEN: En Ny Solana Meme Coin Går Viralt

En ny Solana meme-coin ved navn WEN, har på kort tid fået en væsentlig opmærksomhed, efter den blev airdropped til over en million tegnebøger. Airdroppet fandt sted gennem det decentrale børs (DEX) aggregator Jupiter som en del af en storskala test af deres nye launchpad.

Jupiter vil fortsætte deres airdrop næste uge med deres egen token, JUP, som er ivrigt ventet af næsten en million tegnebøger på platformen. WEN airdropet havde dog en endnu større rækkevidde, da over en million Solana tegnebøger var berettiget til airdroppet.

Dette inkluderede aktive Jupiter brugere fra de seneste seks måneder, indehavere af diverse populære NFT-projekter på platformen og endda ejere af Solana Saga smartphones.

Hver tegnebog, som opfyldte kriterierne, kunne kræve at modtage 643.652 WEN tokens. Til den nuværende pris på $0.00009095, svarer dette til en værdi på over $58 ifølge CoinGecko. Efter airdropet har WEN oplevet en prisstigning på ca. 483%.

Forskellige kilder rapporterede midlertidige prisstigninger, med CoinMarketCap, der bemærkede en top ved $2.915 og Birdeye der registrerede en top ved $4.836. Begge platforme viser dog nu en betydelig værdinedgang fra disse topper, da WEN nu handles til en brøkdel af en cent.

Mens disse prisudsving måske overraskede nogle handlende, er det vigtigt at huske, at tokens kan være ekstremt volatilitet, især under og umiddelbart efter et airdrop. Meme-coins er især kendt for deres vilde prisudsving.

Solana Meme Coins Fortsætter med at Skabe Bølger

Trods den indledende kaotiske situation er der en historik for Solana meme-coins, der oplever betydelige prisstigninger, hvilket fører nogle WEN-modtagere til at beholde deres tokens i håb om en lignende stigning. Nogle har spekuleret i, at meme-coinen måske vil følge i fodsporene af populære Solana-tokens som BONK og Dogwifhat (WIF), der har oplevet et prisboom.

Top  Antal Bitcoin Wallets med $1.000 Balancer Stiger Med 20% siden Starten af 2024

I overensstemmelse med data fra CoinMarketCap, er BONK steget med mere end 1.000% det seneste år, mens WIF er steget med mere end 110% alene det seneste måned. Solana-netværket formåede at håndtere den enorme efterspørgsel under airdropet, med ca. 118.000 tegnebøger, der forsøgte at forbinde samtidig ifølge data fra Solana Floor.

Der var dog rapporteret tekniske problemer under de tidlige faser af airdropet, især af Phantom tegnebogen, der oplevede ydeevne-problemer. Phantom-teamet forsikrede dog brugerne om, at de vil løse disse problemer for at sikre en smidigere oplevelse under næste uges JUP airdrop.

Solana fortsætter med at skabe bølger i krypto-samfundet, idet den opnår flere betydelige milepæle. Tidligere på måneden overgik nettet Ethereum (ETH) i 7-dages stablecoin handelsvolumen for første gang nogensinde. Solana havde en værdi af stablecoin-transaktioner på $103 milliarder sidste uge, hvilket var mere end nogen andre netværk.

Ethereum sikrede andenpladsen med $90,9 milliarder, efterfulgt af Tron med $82,3 milliarder og BNB Chain med $14,6 milliarder. Udover stablecoin handelsvolumen, overgik Solana også Ethereum i NFT handels volumen for december måned.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button