AltcoinsDeFiEthereum

Witness Chain kündigt Integration von DePIN-Koordinierungsschicht mit Polygon CDK an

Witness Chain og det nye DePIN Coordination Layer (DCL)

Witness Chain har annonceret deres planer om at udvikle en DePIN Coordination Layer (DCL), der har til formål at give udviklere muligheden for at skabe DePIN dApps ved at sammenføre DeFi og DePINs til innovative anvendelser. DePIN står for Decentralized Physical Infrastructure Networks, og det er en innovativ tilgang, hvor digitale tokens bruges til at motivere samfund til at udvikle fysiske infrastrukturprojekter som f.eks. transportnetværker for elbiler og mobil dækning.

Hvad er DePIN?

DePIN repræsenterer en ny retning inden for blockchain-verdenen, hvor teknologien bevæger sig fra det digitale til det fysiske. Denne udvikling åbner op for en række spændende muligheder og har potentiale til at revolutionere måden, hvorpå samfund deltager i infrastrukturprojekter.

DePIN Coordination Layer (DCL)

Witness Chain har valgt Polygon som partner til at lette integrationen af DCL i Ethereum-økosystemet. Dette understreger den vigtige rolle, som Polygon spiller inden for branchen og især i Ethereum-økosystemet. DCL gør det muligt at oprette komposit-DePIN dApps, der kombinerer DeFi og DePINs til innovative applikationer.

Fordelene ved Polygon

Ved at vælge Polygon som samarbejdspartner kan Witness Chain drage fordel af sikkerheden og interoperabiliteten, som Polygon tilbyder. Dette sikrer, at udviklere kan skabe deres applikationer på en af de mest sikre netværk, Ethereum, samtidig med at de har adgang til gasjustering og dataudveksling på tværs af kæder.

MATIC-tokenets stigning

Som en konsekvens af denne udvikling har Polygons native token, MATIC, oplevet en marginal stigning på 1 % i handelsprisen og handlede for $0,7365. Denne stigning har bidraget til en ugentlig gevinst på 7 % for MATIC-tokenet. Med en stigende opadgående dynamik tegner MATIC sig for en positiv udvikling, hvilket kan ses i et fald i MATIC-reserverne på kryptobørserne. Dette antyder en generel positiv stemning blandt investorer og tyder på en potentiel kortvarig stigning.

Top  MagicSea: Fra ShimmerSea til førende DEX- og NFT-marked på IOTA-EVM med ægte afkast for tokenindehavere

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button