AltcoinsEthereumRipple

XRP-Community overvældende enige om integration af Smart-Contract-funktioner på XRPL

XRP-Community støtter integration af Smart Contracts på XRPL

Den seneste undersøgelse af XRP Ledger (XRPL)-samfundet viser en overvældende støtte til integrationen af Smart Contract-funktioner via Hooks. Med 93,6 % af de 11.503 deltagere, der stemte for forslaget, signaliserer undersøgelsesresultaterne en stærk støtte fra XRPL-samfundet til initiativet om Smart Contracts.

Hooks forventes at forbedre XRPL signifikant ved at muliggøre Smart Contract-funktioner, der er afgørende for automatisering af processer og oprettelse af decentraliserede applikationer. Richard Holland, CTO hos XRPL Labs, har skitseret de kommende trin, der inkluderer integrationen af Smart Contract-forslaget i Ripple’s kodebase og en efterfølgende formel afstemning.

Selvom støtten til Hooks er tydelig, har forslaget også mødt kritik. Bekymringer er blevet fremført omkring potentielle risici forbundet med indførelse af Smart Contract-funktioner på XRPL. Kritikere, herunder Ripples CTO David Schwartz, advarer om, at Hooks kunne ændre XRPL til at ligne mere Ethereum og afvige fra dens primære funktion som betalingsprotokol.

Til trods for disse bekymringer indikerer den vellykkede undersøgelse et samfund, der er villig til at gå nye veje. Richard Hollands opfordring til RippleX-teamet om teknisk og finansiel støtte understreger de fælles bestræbelser, der kræves for at realisere Hooks. XRPL-samfundet står ved en betydelig udvikling, og integrationen af Smart Contracts gennem Hooks lover nye muligheder og udfordringer.

I det fjerde kvartal 2023 viste XRP-Ledger imponerende resultater. Ifølge en rapport fra Messari var XRP den sjette største kryptovaluta efter markedsværdi og oplevede bemærkelsesværdig vækst sammenlignet med året før. Desuden øgede transaktionerne på XRPL samlet set, mens de aktive adresser faldt, hvilket understreger robustheden og dynamikken i XRPL-økosystemet.

Top  US-Börsenaufsicht SEC verschiebt Entscheidung über Grayscale Ethereum Trust ETF-Antrag

Med en stærk opbakning fra samfundet og positive præstationer i det fjerde kvartal ser XRPL ud til at bevæge sig i en lovende retning med integrationen af Smart Contracts via Hooks.

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button