EthereumFinanzen

Zodia Custody gewinnt neue Kunden und stärkt Partnerschaften im Bereich der digitalen Vermögensverwahrung

Zodia Custody og Forteus indgår en ny strategisk aftale

Zodia Custody, et selskab støttet af Standard Chartered, Northern Trust og SBI, har set en stigning i antallet af nye kunder de seneste tre måneder. En af de seneste tilføjelser til deres kundebase er Forteus, en vermøgensforvalter støttet af Schroders og en specialist inden for kryptokurver. Forteus’ tiltrækning ligger i deres adgang til Staking, en voksende sektor inden for digitale aktiver, primært domineret af Ethereum og med en markedsværdi på omkring 123 milliarder dollars.

Udvidet geografisk rækkevidde og nye partnerskaber

Udover at tiltrække nye kunder har Zodia Custody også øget sin geografiske tilstedeværelse, med regulering i Storbritannien, Irland, Hongkong og Luxembourg. I marts modtog firmaet sin tilladelse til forvaltning af fonde i Hongkong, og det startede tjenester i Australien sidste år med planer om at etablere sig i Dubai. I Japan har SBI Zodia Custody dannet et joint venture med SBI, som var hovedinvestor i den seneste finansieringsrunde.

Fremtiden for digital vermøgensforvaltning

Zodia Custody har også indgået partnerskaber med nye kunder som Deutsche Bank’s DWS, ETC Group og 6 Monks blandt fondsforvaltere. Forteus får adgang til godkendte tredjeparts staking-udbydere gennem Zodia Custody Gateway, hvilket viser Zodia Custodys fortsatte udvidelse og engagement i den digitale vermøgensforvaltningssektor.

Konklusion: Voksende betydning af kryptokurver

Aftalen mellem Zodia Custody og Forteus er et markant skridt for begge virksomheder og understreger den voksende betydning af kryptokurver og digitale aktiver i det globale finanssystem. Ved at kombinere ekspertise, ressourcer og innovative løsninger vil de styrke deres position på markedet og fortsætte med at vokse. Med et stigende interesse i kryptokurver og digitale aktiver er det afgørende, at virksomheder som Zodia Custody udvider deres serviceudbud og tilbyder innovative løsninger for at imødekomme kundernes behov. Partnerskabet med Forteus er et vigtigt skridt i denne retning og viser Zodia Custodys forpligtelse til at udforske og udvikle den digitale vermøgenssektor.

Top  Due secure sig 35 millioner dollars i Seed-finansieringsrunde til teknologiske fremskridt og ekspansion

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button