Finanzen

37 Krypto-startups og projekter samler 317 millioner dollar i investeringer

37 Krypto-Startups og Projekter samler 317 Millioner Dollar

Krypto-investeringer fortsætter med at stige, og i løbet af de sidste to uger har 37 startups og projekter sikret sig i alt 317,87 millioner dollar, ifølge data fra crypto-fundraising.info. Avail, et modulært blockchain-projekt, toppede listen denne måned ved at sikre sig 43 millioner dollar i en finansieringsrunde ledet af Cyber Fund, Founders Fund og Dragonfly. Tæt derefter fulgte det decentraliserede Stablecoin-Minting-projekt M^0, som indsamlede 35 millioner dollar i en Serie-A-finansieringsrunde anført af Bain Capital Crypto.

Avail, M^0 og Nexus Laboratories bag de største finansieringsrunder

GSR, Wintermute Ventures og Galaxy Ventures deltog også i finansieringen af M^0. Nexus Laboratories, der er specialiseret i Zero-Knowledge-Kryptografi, kom på tredjepladsen og sikrede sig 25 millioner dollar i en Serie-A-runde, ledet af Lightspeed Venture Partners og Pantera Capital, med bidrag fra Dragonfly, Faction Ventures og Blockchain Builders Fund.

Andre bemærkelsesværdige finansieringsrunder inkluderede XREX, Layer 3, Fhenix, Squads og Goplus. På den nedre ende af listen over de 37 venture-kapitalaftaler var Nexus Network, Qiro Finance, Honeypot Finance, Starpower og Bitball. Den første halvdel af juni viser, at krypto-markedet fortsat tiltrækker betydelige venture-kapital, hvor en mangfoldig vifte af projekter modtager støtte fra prominente investorer.

Top  Russland gibt grünes Licht für Einführung eines digitalen Rubels im nächsten Monat

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button