Finanzen

Bitget und Foresight Ventures investerer 30 millioner dollars i The Open Network: Boost til GameFi- og Tap-to-Earn-Projekter

Bitget und Foresight Ventures investerer 30 millioner USD i The Open Network

Bitget og Foresight Ventures har annonceret en investering på 30 millioner amerikanske dollars i TON-Blockchain. Denne strategiske investering vil blive fordelt gennem køb af Toncoin (TON)-tokens og støtte til GameFi- og Tap-to-Earn-projekter på The Open Network.

Vækst af TON-økosystemet

Bitget og Foresight Ventures planlægger også at investere i opkommende trends inden for hele TON-netværket, der er en del af Telegrams øgede tilstedeværelse i Web3-økosystemet. Med over 900 millioner brugere har Telegram spillet en afgørende rolle i TONs vækst som et førende blockchain-netværk.

Gracy Chen, CEO for Bitget, har udtalt, at den vedvarende støtte fra kryptobørsen til TON er afgørende for investeringen. Ved at integrere kryptoinfrastrukturviden med TON’s decentrale arkitektur er de godt rustede til at styrke udviklingen af innovative produkter og løsninger.

Catizen, DOGS og andre TON-dApps

TON har oplevet en markant stigning i on-chain transaktioner, total værdi låst og decentraliseret udvekslingsvolumen. Dette skyldes et stort interesse og accept af projekter som Hamster Kombat, Catizen og DOGS. Partnerskaber som Bitgets med DOGS og den udvidede integration af TON dApps tidligere på året har bidraget til denne vækst.

Foresight Ventures’ CEO, Forest Bai, mener, at stigningen i TON TVL antyder en potentiel eksplosiv vækst i blockchain-økosystemet i de kommende tre til fem år. Denne investering vil give udviklere mere støtte og skabe ny vækst gennem inkubation, investeringer og marketingstøtte.

Som en del af den 30 millioner dollars investering vil Bitget og Foresight Ventures også øge deres engagement i TON-governance og fremtidsplaner. Selvom TON fortsætter med at vokse, har det seneste måned ikke været uden udfordringer, da DOGS lanceringen forstyrrede nettet og overbelastninger førte til større nedbrud. Pavel Durovs anholdelse i Frankrig resulterede også i et fald i Toncoin-prisen.

Top  Titel: USA tager lån på mere end halvdelen af Bitcoin-markedsværdien på en dag, skaber bekymringer om stigende gæld.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button