FinanzenRipple

Coinbase spendiert 25 Millionen US-Dollar an Pro-Krypto-Politik: Ein Meilenstein für die Kryptowährungsbranche in den USA

Coinbase støtter pro-Krypto-kandidater med stor donation

Coinbase, en af de førende virksomheder inden for kryptocurrency, har annonceret en betydelig donation på 25 millioner dollars til Fairshake Super Political Action Committee (PAC). Formålet med denne donation er at støtte kandidater, der er tilhængere af krypto og at forsvare rettighederne for krypto-brugere. Denne donation er en del af Coinbases strategi for at skabe regulatorisk klarhed inden for kryptocurrency-branchen.

Støtte til pro-Krypto-kandidater

Denne donation fra Coinbase til Fairshake er et tydeligt signal om den stigende betydning af krypto-industrien i den politiske landskab i USA. CEO Brian Armstrong har fremhævet vigtigheden af at vælge pro-krypto kandidater for at overvinde lovgivningsmæssige hindringer og sikre branchens vækst. Det er afgørende at støtte pro-krypto kandidater og modsat stemme anti-krypto kandidater for at opnå regulatorisk klarhed.

Støtte fra andre store aktører

Udover Coinbase har andre store aktører i kryptocurrency-branchen, som Ripple, Winklevoss-tvillingerne fra Gemini og venturekapitalfirmaer som a16z, også doneret til Fairshake. Den samlede donation har bidraget til, at Fairshake og dets partnere har samlet 160 millioner dollars i denne valgcyklus, hvilket gør det til et af de største Super PACs.

Bekæmpelse af regulatoriske udfordringer

Støtten fra Coinbase og andre krypto-virksomheder til pro-krypto-kandidater er særlig vigtig, da præsident Joe Bidens regering har indtaget en mere kritisk holdning til krypto-industrien. Bidens veto mod et lovforslag, der skulle ophæve visse regler fra SEC vedrørende kryptocurrency, understreger nødvendigheden af passende foranstaltninger til beskyttelse af forbrugere og investorer i forhold til krypto-aktiver.

Top  Bitcoin & Co. falder: Sådan udvikler kursen sig på eftermiddagen

Aktivt engagement i politik

Denne donation og indsats fra krypto-virksomheder og brancherepræsentanter er en del af en stigende indsats for at støtte pro-krypto-kandidater ved de kommende valg i november. Målet er at influere lovgivningsmæssige rammer til fordel for krypto-branchen og tackle regulatoriske udfordringer.

Stand With Crypto

Udover den økonomiske støtte har Coinbase også oprettet sin egen velgørenhedsorganisation, Stand With Crypto, for at fremme pro-krypto-lovgivning. Denne organisation har allerede tiltrukket over 900.000 støtter på tværs af landet og kæmper for krypto-samfundets interesser i USA.

Konklusion

Overordnet set viser donationen fra Coinbase til Fairshake og de tilknyttede bestræbelser, hvordan krypto-industrien i stigende grad påvirker den politiske landskab i USA. Ved aktivt at støtte pro-krypto-lovgivning og kandidater bidrager branchen aktivt til at forme de regulatoriske rammer og forsvare dens interesser.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button