Finanzen

Deutsche Bank og globale finansgiganter leder an i Blockchain-revolutionen inden for international betalingsinfrastruktur

Blockchain-revolution i globalt betalingsmiljø støttet af Deutsche Bank og finansgiganter

Ifølge en rapport fra MarktSpiegel har det Agora-Projekt ledet af Bank for International Settlements (BIS) i samarbejde med 41 førende banker, herunder Santander, BBVA og Deutsche Bank, taget et vigtigt skridt mod omformning af international betalingsinfrastruktur. Dette initiativ sigter mod at gøre grænseoverskridende betalinger mere effektive ved at implementere blockchain-teknologi.

Projektet integrerer tokeniserede aktiver og digitale centralbankvalutaer i eksisterende systemer for at kunne behandle transaktioner hurtigere og billigere. Et centraliseret digitalt bogføringssystem forventes at reducere overholdelsesomkostninger og forenkle verifikationsprocesser. Deltagelsen af store banker viser det stigende tillid til blockchain som en nøgleteknologi for fremtidige betalingsløsninger.

Metasphere Labs transformerer CO2-kreditstyring med blockchain

Cointkurier rapporterer, hvordan Metasphere Labs Inc., sammen med Pure Sky Registry LLC, har udviklet en innovativ platform, der forbedrer gennemsigtighed, effektivitet og sikkerhed i styringen af CO2-kreditter ved at følge ISO-standarder. Denne løsning sætter nye standarder ifølge CEO Natasha Ingram og repræsenterer en betydelig fremskridt inden for sporing og styring af sådanne kreditter takket være integrationen af moderne teknologi baseret på blockchain-systemer, ifølge boerse-express.com.

Top  Bitcoin ETF kan udløse kortsigtede prisfald ifølge ARK Invest: Genehmigung er tættere end nogensinde før

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button