Finanzen

Franklin Templeton tilbyder nu USDC-omvendelse for investering i Onchain-fond

Franklin Templeton tilbyder nu USDC-til-USD-omdannelse for investering i Franklin Onchain U.S. Government Money Fund

Franklin Templeton har annonceret, at brugere af deres Benji Investments-platform nu kan omdanne USDC-stablecoin til amerikanske dollars for at finansiere deres investering i Franklin Onchain U.S. Government Money Fund. Denne mulighed gør det muligt for institutionelle tegnebøger at erhverve aktier, som repræsenteres af BENJI-token.

USDC-omdannelser nu tilgængelige for Franklin Templetons Onchain-fond på Benji

Franklin Templeton, den globale investeringsvirksomhed, har meddelt, at brugere af deres Benji Investments-platform nu kan omdanne stablecoins af typen USDC til amerikanske dollars for at finansiere deres investering i Franklin Onchain U.S. Government Money Fund. Omdannelsesservicen leveres af Zero Hash, som understøtter over 60 digitale aktiver på flere blockchains.

Facilitere en problemfri oplevelse

Denne nye funktion letter ifølge Franklin Templeton den problemfri erhvervelse af BENJI-token og omregningen af provenuet tilbage til USDC, den næststørste stablecoin efter markedsandel. Fondens oprettelse i 2021 markerede den første i USA registrerede investeringsfond, der benyttede en offentlig blockchain til transaktioner og registrering af ejerskab af aktier.

Forbedret tilgængelighed for investorer

Franklin Templetons initiativ sigter mod at forbedre tilgængeligheden for både traditionelle og blockchain-native investorer, med potentielle fremtidige udvidelser til individuelle investorer på platformen. Franklin Onchain U.S. Government Money Fund investerer primært i statslige værdipapirer, kontanter og fuldt sikrede tilbagekøbsaftaler.

Integration af digitale aktiver og traditionelle finanser

Fonden opretholder i det væsentlige en stabil aktiekurs på 1 dollar, tilbyder en konkurrencedygtig afkast og bevarer samtidig kapital og likviditet. I april 2024 muliggjorde fonden peer-to-peer-overførsler for institutionelle BENJI-tokenindehavere på blockchain og fremmer dermed yderligere integrationen af digitale aktiver og traditionelle finanser. Blackrock lancerede også en fond, der bruger amerikanske statsobligationer, kaldet BUIDL.

Top  BlockFi kämpft sich nach finanzieller Krise zurück: Eine bemerkenswerte Wende

Lettere adgang til BENJI

Blackrocks tokeniserede fond, Blackrock USD Institutional Digital Liquidity (BUIDL) Fond, blev introduceret i samarbejde med Coinbase og tokeniseringsplatformen Securitize i marts 2024. Bemærkelsesværdigt er det, at den USDC-omdannelse, som Franklin Templeton tilbyder, forenkler adgangen til BENJI ifølge Roger Bayston, leder af digitale aktiver hos Franklin Templeton.

“Ved at tilbyde en indgang til køb af BENJI-token med USDC giver vi en problemfri metode for investorer at få adgang til vores tokeniserede penge-markedsfond, som er en registreret fond, der tilbyder prisstabilitetsfunktionerne i en stablecoin og samtidig genererer afkast,” bemærkede Bayston.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button