Finanzen

Indien udvider pilotprogrammet for digital valuta med programmérbarhed og offline-betalingsfunktioner.

Indiens digitale Rupie: Ny fase med programmérbarhed og offline-betalingsfunktioner

Indiens digitale Rupie

Indien har taget nye skridt i retning af den næste fase af sit pilotprogram for den digitale Rupie ved at udvide dens muligheder gennem programmérbarhed og offline-betalingsfunktioner.

Test af CBDC

Siden begyndelsen af sidste år har Indien testet en Central Bank Digital Currency (CBDC) til detailhandel, der letter transaktioner mellem enkeltpersoner og virksomheder. Programmet har for nylig nået en milepæl ved at gennemføre en million transaktioner om dagen.

Programmérbarhed

Den indiske centralbank (Reserve Bank of India, RBI) er nu klar til at introducere programmérbarhed for at muliggøre transaktioner til specifikke formål. Ved en pressekonference nævnte RBI embedsmænd et eksempel på en virksomhed, der fastsætter parametre for udgifter, såsom medarbejdernes rejseudgifter.

Fungibilitet og offline-funktionalitet

På spørgsmålet om virkningerne på fungibilitet forklarede den stedfortrædende guvernør T. Rabi Sankar et andet scenario, hvor en skole giver en elev penge til køb af lærebøger i en bestemt butik, hvilket midlertidigt begrænser pengenes fungibilitet, indtil de bliver indløst. Derudover planlægger RBI at teste offline-funktionalitet for at imødegå bekymringer om brugervenlighed i områder med begrænset internetadgang. Forskellige løsninger vil blive afprøvet i forskellige pilotprogrammer, især i fjerne områder som bjergregioner.

Denne udvikling viser, at Indien fortsætter med at innovere og undersøge mulighederne for den digitale Rupie, hvilket kan have en stor indvirkning på den indiske økonomi og finansielle sektor.

Top  Ocean: Der revolutionäre, dezentralisierte Bitcoin-Mining-Pool, der den Minern die Macht zurückgibt

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button